SUPRAVIEȚUITORII

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Povești surprinzătoare și oameni care au sfidat moartea. Curajul de care au dat dovadă prin faptul că au reușit să treacă cu bine de accidente de mașină sau de avion, de căderi de la mare înălțime, de abuzuri  sau din locuri în care au fost ținuți prizonieri ore întregi, merită apreciat.

-Povestea „pisicii negre“ de la TAROM: stewardesa care a fentat moartea în două accidente aviatice (fotografii incredibile). În cei 30 de ani pe care i-a petrecut la bordul aeronavelor TAROM, Laura Aurelia Grigore a simţit pe propria piele ce înseamnă o alertă cu bombă, un motor blocat de o pasăre, un trăsnet, dar mai ales o aterizare forţată în ocean.

-Fetița care a scăpat nevătămată după ce a „zburat” de la etajul opt fiindcă voia bomboane gumate! În urmă cu patru ani, o fetiță de trei anișori din cartierul bucureștean Militari a șocat opinia publică după ce a alunecat pe pervazul ud al geamului și a căzut în gol de la 22 de metri înălțime.

-Mărturiile vânzătoarei care a scăpat cu viaţă după ce criminalul în serie Ion Rîmaru a lovit-o de trei ori cu toporul în cap! În urmă cu 40 de ani, Iuliana Frunzinschi, acum în vârstă de 83 de ani, a fost scalpată şi jefuită de cel mai periculos asasin din istoria Poliţiei Române. Salvarea ei a fost trunchiul de metal al umbrelei.

-Drama unei foste gimnaste: spulberată pe zebră de un șofer grăbit și băgată în comă, învaţă din nou să vorbească şi să meargă. La începutul lunii martie 2010, Oana Gâdea (16 ani) a fost grav rănită pe o trecere de pietoni din zona Aviaţiei din Capitală de către un şofer de 33 de ani. După mai multe zile de comă, eleva a fost obligată să lupte pentru o viaţă normală.

-Povestea incredibilă a lui Mugurel, primul copil răpit oficial din Republica Socialistă România de un pervers sexual (EXCLUSIV). Mugurel Iancu, acum în vârstă de 37 de ani, a fost răpit în urmă cu 27 de ani din spatele blocului de către un vecin infractor. Povestea bărbatului figurează în analele Poliţiei drept primul caz de răpire cu cerere de despăgubiri.

-Stewardesa care a sfidat moartea în Atlantic, după ce avionul s-a rupt în două la impactul cu oceanul! Georgeta Negru a avut carotida secţionată şi multiple alte traumatisme, dar, la mai bine de două luni de la tragedie, zbura din nou.

-Cu ce probleme a rămas Andrei, copilul din Ilfov blocat într-un puţ, a cărui salvare a fost transmisă LIVE de toate televiziunile in 2007? La doar un an şi jumătate, Andrei Jugănaru a rămas captiv, timp de şase ore, într-o fântână părăsită din curtea casei lui. Deşi era cât o mână de om, băieţelul a luptat pentru viaţa lui, încurajat de la buza puţului de strigătele mamei.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite