Radu Beligan va avea stea pe Walk of Fame din Piaţa Timpului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Florin Piersic şi Victor Rebengiuc, a venit rândul maestrului Radu Beligan să stea alături de marile nume ale culturii româneşti în piaţa de lângă magazinul Cocor.

Duminică, 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, Radu Beligan va primi o stea pe WALK OF FAME-ul din Piaţa Timpului, anunţă un comunicat.

În spaţiul dedicat "valorilor artistice ale teatrului şi filmului românesc", inaugurat de Teatrul Metropolis la începutul lui 2011, primul actor care a primit o reverenţă dăruirii sale artistice a fost Florin Piersic.

Florin Piersic, prima stea pe „Walk of Fame”

Cariera şi rolurile interpretate până acum de artist l-au ridicat în fruntea numelor celebre din ţara noastră. În prima lună a lui 2011, Piersic a împlinit 75 de ani, iar după ce a inaugurat la Cluj un cinematograf care îi poartă numele, a fost omagiat şi în Capitală printr-o stea, pe Aleea celebrităţilor româneşti.

EXCLUSIV Victor Rebengiuc, la 78 de ani: „Mă relaxez şi stau cuminte, ăsta e secretul meu“

La împlinirea vârstei de 78 de ani, la 10 februarie, Victor Rebengiuc a primit şi el o stea pe "Strada faimei", lângă Florin Piersic. "Mie îmi place să stau, aşa mă menţin în formă. Mă relaxez şi stau cuminte, ăsta e „secretul“ meu", declara artistul într-un interviu acordat ziarului "Adevărul de Seară".

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite