Poliţistul băgat în comă de interlopi va primi 50.000 de euro de la Biserica Adventistă pentru a fi operat în America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia poliţistului Codruţ Oprea speră ca, în curând, să-l poată duce în America unde să fie operat. În prezent, Codruţ nu mai este ventilat mecanic, însă majoritatea funcţiilor organismului sunt ajutate artificial.

Codruţ Oprea, poliţistul din Târgovişte care a fost bătut crunt de un membru al clanului interlop Ghenosu, nu mai este ventilat mecanic. Medicii spun, însă, că aceasta nu este o modificare semnificativă a stării lui.

"Codruţ Oprea trăieşte, nu au apărut complicaţii. Faptul că nu mai este ventilat mecanic nu înseamnă nimic, este o situaţie temporară. Într-adevăr, este stabil, însă există episoade periodice de infecţii, şi atunci trebuie ventilat mecanic", a declarat Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Citeşte şi:

Bucureşti: Medicii despre starea poliţistului bătut de interlop: "Pacientul nu-şi va reveni"

Tatăl poliţistului băgat în comă de interlopi: Băiatul meu e într-o stare deosebit de gravă. Aştept din partea lui Dumnezeu o mare minune"

DURERE Tatăl poliţistului băgat în comă de un interlop: "Am obosit, iar Codruţ nu şi-a revenit! Dumnezeule, cu ce am greşit?"

Familia poliţistului speră ca, în perioada următoare, să primească aprobarea pentru a-l putea duce în America.

"Am luat legătura cu medici din America, prin fraţii mei întru credinţă, şi am trimis RMN-ul lui Codruţ, scrisoare medicală de la Spitalul Floreasca. Acum aşteptăm răspunsul medicilor de acolo, dacă poate fi operat şi transportat", a declarat, pentru Adevărul, Adrian Oprea, tatăl poliţistului.

În cazul în care răspunsul medicilor americani va fi unul pozitiv, transportul şi operaţia lui Codruţ vor necesita sume mari de bani.

"Fraţii mei de la Biserica Adventistă mi-au promis că mă ajută cu 50.000 de euro pentru operaţie. Cei de la spitalul american mi-au spus că trebuie să am în cont 150.000 de euro", a mai spus Adrian Oprea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite