VIDEO Polițiștii l-au prins pe spărgătorul magazinului de bijuterii din Titan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureșteanul în vârstă de 32 de ani a fost prins, aseară, după aproape o săptămână de la comiterea jafului. El mai este suspectat și de comiterea unei tâlhării într-o cofetărie.

CITEȘTE ȘI: Pagubele de la bijuteria din Titan spartă ieri sunt de 20.000 de lei. Poliţia e pe urmele hoţului

Culmea hoției: A furat bijuterii dintr-un magazin, a fugit şi le-a scăpat pe jos în faţa trecătorilor

Bărbatul acuzat de comiterea tâlhăriei de la magazinul de bijuterii dina zona Câmpia Libertăţii, sectorul 3 a fost depistat, aseară, de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii au declarat că Marius P., de 32 de ani, din Bucureşti, cunoscut cu antecedente penale, a fost localizat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din în zona „Drum între Tarlale“ din sectorul 3.

La vederea poliţiştilor, acesta a incercat să fugă, dar a fost imobilizat.

image
image
image

Click pe imagini pentru a vedea galeria foto de la locul faptei



Polițiștii spun că în urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul a pătruns pe 30 iulie într-un magazin de bijuterii unde a spart două geamuri de la vitrine şi a sustras mai multe perechi de cercei, medalioane si brăţări. El purta cagulă și le-a ameninţat cu pistolul pe angajate.

Bărbatul mai este suspect şi de comiterea unei alte tâlhării, faptă săvarșită la 20 iulie într-o cofetărie din sectorul 1.

El a ameninţat-o pe vânzătoare cu un cuţit, după care a sustras aproximativ două mii de lei din casa de marcat.

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă supentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite