FOTOGALERIE - VIDEO Pagubele de la bijuteria din Titan spartă ieri sunt de 20.000 de lei. Poliţia e pe urmele hoţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat cu cagulă pe faţă a pătruns ieri după prânz într-un amanet de pe strada Câmpia Libertăţii din Capitală, a furat bijuterii în valoare de 20.000 de lei, ameninţând vânzătoarea cu un pistol. Poliţia a audiat deja 12 martori şi continuă cercetările pentru a-l găsi pe infractor.

În jurul orei 14.00, un bărbat a intrat într-o casă de amanet care avea şi magazin de bijuterii şi a ameninţat vânzătoarea cu un pistol. Acesta a reuşit să spargă o vitrină şi să fure câteva bijuterii, o bună parte dintre acestea scăpându-le pe jos. Speriat de un trecător care a văzut ce se întâmplă şi a sunat la poliţie, hoţul a plecat cu o maşină. În prezent, poliţia continuă cercetările. Au fost deja audiaţi 12 martori cărora le sunt arătate şi poze din arhivă cu recidivişti.

"Tâlharul nici măcar nu şi-a acoperit mâinile care erau pline de tatuaje şi mulţi dintre martori îşi amintesc că i-au văzut faţa înainte de jaf. Aceste indicii sper să ne ajute să-l găsim", au explicat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

image
image
image

Click pe imagini pentru a vedea galeria foto de la locul faptei

Martorii susţin că individul, înainte de a intra în amanet, a dat târcoale locului. "Eu stăteam pe bancă şi citeam un ziar. Am văzut că era un băiat care s-a tot plimbat pe aici. Apoi şi-a pus cagula pe faţă, a intrat repede în amanet şi a spart vitrina. Avea în mână şi o sacoşă de rafie cu care tot încerca să-şi protejeze faţa. Toată lumea s-a speriat şi a început să ţipe. Totul s-a întâmplat foarte repede şi el a fugit imediat", a spus Mihai, unul dintre martori.

image
image
image

Dă click pe imagini pentru a-l vedea pe atacator!

"Secţia 12 de Poliţie a preluat cazul şi a început cercetările. Individul ar ameninţat-o pe vânzătoare cu un pistol, nu ştim exact ce fel de pistol şi a încercat să fure câteva bijuterii, dar o parte le-a scăpat pe jos şi apoi a fugit, urcându-se într-o maşină", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite