EXCLUSIV Genică Boierică a recunoscut că l-a lovit cu bolidul său pe tânărul informatician în scaunul cu rotile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia l-a identificat pe şoferul din Porsche Cayenne, cel care l-a accidentat pe trecerea de pietoni pe Iulian Crăciun, inginer IT.  Multimiliardarul craiovean Genică Boierică l-a lovit pe tânărul de 32 de ani joi după-amiază, în Dorobanţi. Iulian Crăciun a povestit pentru „Adevărul de Seară" momentele îngrozitoare prin care a trecut.

"Afaceristul a  fost citat aseară de către comisarii noştri în faţa cărora a recunoscut că l-a lovit pe tânărul cu handicap şi a fugit de la locul faptei. Acestuia i s-au întocmit două dosare penale şi urmează să fie cercetat", au declarat reprezentanţii oficiali ai Poliţiei Rutiere pentru "Adevărul de Seară".

Accidentul s-a produs joi după-amiază, la intersecţia Căii Dorobanţi cu strada Muzeul Zambaccian din Capitală. Potrivit martorilor, șoferul automobilului Porsche Cayenne, negru, l-a lovit în plin pe tânărul inginer IT.

Imediat după accident, multimiliardarul a coborât din mașină, dar în loc să ajute victima, a scos scaunul cu rotile al tânărului în afara carosabilului, iar apoi a demarat în trombă. 

Povestea controversatului om de afaceri Genică Boerică de la Craiova:
de la "Regele TVA-ului", la cântăreț de muzică populară și avocat, via înschisoare.
Citește AICI cartea de vizită a afaceristului

image


Iulian este ţintuit într-un scaun cu rotile de când se ştie, dar asta nu l-a împiedicat să aibă o viaţă normală. La 32 de ani, el are o firmă în domeniul IT, este căsătorit şi are un copil. Accidentul rutier s-a petrecut joi, în jurul orei 17,30, în timp ce revenea de la muncă, alături de însoţitorul care-l ajută să se deplaseze în scaunul cu rotile.

„Traversam strada, pe trecerea de pietoni. Pornisem pe verde, dar la un moment-dat a demarat şi acel Porsche Cayenne negru. Probabil văzuse că se făcuse între timp roşu la pietoni, dar nu era încă verde la mașini, spun martorii. M-a lovit din plin, m-a aruncat din scaun la un metru și ceva depărtare",
a spus Iulian Crăciun pentru Adevărul de Seară București.

Deși era lovit, Iulian și-a amintit cum arăta șoferul.

„Avea în jur de 40 de ani, avea părul grizonat, 1.80-1.90 m înălțime și era solid. Ceilalți martori au reținut și detalii din numărul mașinii, și anume B-98",
a mai spus victima.

CITIȚI ȘI

Cel mai grav accident din Capitală din 2010: patru bolnavi, uciși de o șoferiță începătoare

Comandantul Batalionului 300 Stat Major, ucis într-un accident rutier pe Şoseaua Antiaeriană

O începătoare de 21 de ani a leşinat la volan după ce a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

Din fericire, Iulian n-a suferit răni grave. A ajuns însă la spital cu o fractură la maxilar. "Am avut mare noroc. Putea să-mi rupă coloana. Eu am două tije metalice în coloană, dacă una se rupea, ar fi fost extrem de grav", a povestit Iulian Crăciun, care face apel la oricine are informații despre șoferul care l-a lovit, să-l ajute. "Nu sunt genul care renunță!",
mai spune el.

Adevărul a prezentat, în octombrie 2010, povestea de succes a lui Iulian Crăciun, care, în ciuda handicapului, a reușit să facă performanță în informatică. Citiți AICI întregul articol.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite