Gabriel Banu, comandantul Batalionului 300 Stat Major, ucis într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7.00, pe Șoseaua Antiaeriană. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au provocat tragedia.

UPDATE: Surse apropiate anchetei au declarat că la volanul mașinii limuzinei BMW, seria 5 se afla Ionuț Gheorghe în vârstă de 19 ani, iar mașina de lux cu care a provocat accidentul nu era proprietatea sa.După accidentul de circulație produs pe Șoseaua Antiaeriană, la fața locului a venit și proprietarul BMW-ului care ar fi vrut să provoace scandal pentru avarierea limuzinei sale.

Locotenent-colonelul Gabriel Banu (45 de ani), comandantul Batalionului 300 Stat Major şi Deservire din cadrul Armatei Române, şi soţia lui de 42 de ani și-au pierdut viața în urma unui accident de circulație care s-a produs în această dimineață pe Șoseaua Antiaeriană. Alte două persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

"Accidentul de circulație s-a produs pe porțiunea de drum dinspre Calea 13 Septembrie spre rondul de pe Șoseaua Alexandriei. Un autoturism marca BMW a intrat în coliziune cu un Peugeot, care se afla pe aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului BMW-ul a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un Logan în care se aflau militarul şi soţia sa. Loganul a fost catapultat cu roţile din spate peste un alt autoturism, un Citroen. Patru mașini au fost avariate", a declarat pentru Adevărul de Seară, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Poliției Rutiere, inspectorul Ioana Preda.

La fața locului au ajuns trei autospeciale SMURD, iar medicii au încercat resuscitarea femeii din mașina Logan care însă nu a mai putut fi salvată. Şoferul BMW-ului şi cel din Peugeot au fost răniți și transportați la spital, primul în stare gravă.

Soţii Banu au lăsat în urmă o fată de 18 ani. Şoferul limuzinei BMW este un tânăr de 19 ani.

Circulația rutieră în zonă a fost blocată, iar polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite