Genică Boerică, de meserie escroc, cântăreţ şi avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversatul miliardar craiovean Gelu Genică Boerică a lăsat afacerile la începutul anului, care i-au adus numai necazuri în ultimii 15 ani, şi s-a apucat de cantat muzică populară. Genică, supranumit “Regele TVA”-ului, a fost închis pentru spălare de bani.

Genică Boierică l-a lovit cu bolidul de lux pe tânărul informatician în scaunul cu rotile

Afaceristul craiovean, cel care de anul trecut este chiar avocat în Baroul Constituţional, are mai multe dosare penale în care este judecat pentru rambursări ilegale de TVA, de sute de milioane de lei, infracţiuni economice, spălare de bani, fals în declaraţii şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

El a stat după gratii aproape doi ani, între 2004 şi 2006. După arestarea sa, la percheziţii, procurorii au găsit la una dintre vilele sale aproximativ 5,5 kilograme de bijuterii, constând în inele, brăţări, coliere, cercei şi un ceas cu diamante şi briliante, estimat la aproximativ 40.000 de dolari. Într-unul din dosare, Boerică a fost condamnat la 8 ani de închisoare, însă la apel judecătorii au hotărât ca dosarul să se rejudece.

Genică Boerică este cercetat acum şi pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite