VIDEO Ozzy, "Prinţul Întunericului", sensibil şi "nebun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oarecum şocant pentru o personalitate controversată şi cu o atitudine "întunecată", britanicul a făcut, aseară, la Bucureşti, "exces" de "I love you!" şi "God bless you!", în uralele celor peste 20.000 de fani, provocând o "nebunie" generală la Zone Arena.

FOTOGALERIE

Citiţi şi

Ozzy Osbourne ajunge sâmbătă la Bucureşti

Citiţi aici cronicile celor mai "hot" concerte din Bucureşti

"Să vă aud cum ţipaţi! Faceţi zgomot! Am o singură dorinţă de la voi: fiţi nebuni!“, a spus Ozzy Osbourne, intrând pe scenă la ora 19.50.

Atuurile lui Ozzy de aseară au fost, printre alte impresii subiective, sonorizarea excelentă şi "apostolii" care au crescut cu Black Sabbath.

În primele minute ale concertului, Ozzy şi-a trădat cei 62 de ani, pierzând în câteva momente ritmul impus de mai tinerii săi colegi de trupă.

Ca un mecanism mai vechi care trebuie uns înainte să pornească, idolul rock a demonstrat că termenul de "legendă" care i se atribuie nu este doar un epitet curtenitor. Vocea sa a revenit la tonul care l-a făcut celebru, în ciuda faptului că a bătut scena la pas.

"Bravo tataieeeee!"

Aseară n-a fost nici foarte frig, nici n-a plouat, dar fanii din faţa scenei au avut parte de senzaţii tari. Ozzy "Bravo tataie" Osbourne, cum îl strigau câţiva dintre rockeri, le-a oferit celor din faţă o baie de spumă, transformându-i în fantome în cinci reprize. Evident că nimeni nu s-a supărat, mai ales că, la final, Ozzy i-a şi clătit cu o găleată de apă.

Patru români se vor întâlni cu Ozzy Osbourne în spatele scenei

Un tricou ud care a zburat din public a fost prins de solist, iar când toată lumea se aştepta să-l confişte, Ozzy l-a aruncat într-o parte, spre dezamăgirea fanului rămas dezbrăcat şi neconsolat.

Original maestru de ceremonii, Ozzy Osbourne a strigat: "Vreţi să auziţi un cântec Black Sabbath?", şi a urmat celebrul "The Road to Nowhere", la final aşezându-se în genunchi.

Legenda heavy-metal şi-a acoperit umerii pentru prima dată cu tricolorul românesc, după ce a cântat "Killer of Giants", în partea a doua a concertului.

Ozzy Osbourne cântă mai mult la București

Ozzy a vrut să vadă dacă românii mai ştiu unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sau cele create cu Black Sabbath: "Let Me Hear You Scream", "Suicide Solution", "War Pings", "Shot In The Dark" , "Rat Salad", "Iron Man", "I Don't Wanna Change The World", "Crazy Train".

Numele lui Ozzy a fost scandat după fiecare piesă, dar şi înainte de "Mama, I'm Coming Home", piesă care a fost cântată de miile de fani prezenţi.

Vârful aisbergului în atmosfera încinsă a fost "Paranoid", una dintre piesele de căpătâi ale istoriei rockului, cu care britanicul a încheiat show-ul la ora 21.50.

"Dacă ăsta a fost ultimul mare concert al anului, şi cred că da, atunci trebuie să-i mulţumesc lui Ozzy că a venit azi, aici. A fost incredibil. Îl aştept dintotdeauna şi a rămas acelaşi nebun, acum mai bătrân, dar cu aceeaşi voce şi acelaşi stil", a spus un pletos, la final de concert.

Concertul Guns N'Roses, o mare dezamăgire pentru fani

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite