VIDEO Ozzy Osbourne ajunge sâmbătă la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rockerul va sosi în Capitală de la Istambul chiar înaintea concertului şi va pleca după ora 22.00 către Budapesta.

Citiţi şi

Ozzy Osbourne cântă mai mult la Bucureşti

Patru români se vor întâlni cu Ozzy în spatele scenei

Citiţi aici cronicile celor mai „hot" concerte la Bucureşti

Show-ul englezului are loc la Zone Arena, str. Barbu Văcărescu 164, Floreasca, începând cu ora 18.30. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei.

Fondatorul celei mai cunoscute formaţii de heavy-metal din toate timpurile, Black Sabbath, concertează prima dată în România. Starul nu a avut pretenţii ieşite din comun, iar setlist-ul va cuprinde atât piesele celebre din perioada Black Sabbath, cât şi cele noi, de pe ultimul album „Scream“.



El a devenit celebru în anii '70, ca membru al legendarei trupe Black Sabbath, alături de care a activat până în 1979. Ulterior, Ozzy a urmat o carieră solo, pe parcursul căreia a lansat zece albume, al 11-lea disc a apărut la 15 iunie 2010.

Înaintea show-ului pe care artistul îl va susţine la Bucureşti sâmbăta aceasta, patru spectatori îl vor putea întâlni personal pe Ozzy Osbourne în backstage. CityFM va desemna fanii norocoşi în urma unei trageri la sorţi care va avea loc în cadrul emisiunii „Pâine şi Kirk“ de vineri, 1 octombrie.

Numele celor care-l vor întâlni pe Ozzy vor fi anunţate în direct, pe frecvenţele postului de radio şi online, la www.cityfm.ro, în programul care se difuzează între orele 10.00 şi 14.00.

Va cânta două ore

Ozzy Osbourne a dorit prelungirea recitalului său la două ore față de durata programată iniţial de o oră şi jumătate.

image



Artistul i-a comunicat producătorului CityFM că vrea să cânte mai mult la Bucureşti, fiind vorba de prima sa vizită în România. Evenimentul va fi deschis de trupele Coma şi Luna Amară, accesul publicului fiind posibil de la ora 17.00.

„Am fost anunţaţi de managementul artistului că Ozzy dorește ca recitalul de la Bucureşti să fie de două ore, cu 30 de minute mai mult față de planurile inițiale. Artistul vrea ca fanii săi din România să poata asculta live cât mai mult din muzica sa“, a declarat Gabriel Oprea, directorul CityFM.

„Încă se mai găsesc bilete pentru că locul e mare”, a spus producător Fun Time Production, Minel Stoica.

Toate biletele vor fi scanate la intrarea în arenă, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum şi online pe www.eventim.ro.

image

Abba Generation cântă la Bucureşti

Guns N'Roses, o mare dezamăgire pentru fani

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite