Ozzy Osbourne cântă mai mult la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ozzy Osbourne a dorit prelungirea recitalului său la 2 ore față de durata programată inițial de o oră și jumătate. Artistul i-a comunicat producătorului CityFM că vrea să cânte mai mult la București, fiind vorba de prima sa vizită în România. Concertul programat pe 2 octombrie la Zone Arena va începe astfel de la ora 18.30. Evenimentul va fi deschis de trupele Coma și Luna Amară, accesul publicului fiind posibil de la ora 17.00

"Am fost anunțați de managementul artistului că Ozzy dorește ca recitalul de la București să fie de 2 ore, cu 30 de minute mai mult față de planurile inițiale. Artistul vrea ca fanii săi din România să poata asculta live cât mai mult din muzica sa. Vestea ne-a bucurat, iar publicul va avea numai de câștigat: ora de acces va rămâne neschimbată, însă programul derulării evenimentului va fi și mai dinamic", a declarat Gabriel Oprea, directorul CityFM.

Ozzy demonstrează că este într-o formă maximă și că trupa lui de acompaniament s-a rodat. CityFM și Fun Time Production au fost informați de către managementul artistului că Ozzy este pregătit pentru următorul concert care va avea loc la Londra.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfășura sâmbătă, 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 164, Floreasca), începând cu ora 18.30.
In deschidere cânta Coma și Luna Amară, câte 25 de minute fiecare.

Toate biletele vor fi scanate la intrarea în arenă, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect.

Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum și online pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite