Nuţu Cămătaru a fost amendat pentru că a călărit pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul a fost eliberat după şase ani de detenţie. La ieşirea din penitenciarul Jilava l-au aşteptat cunoscuţii cu un cal şi porumbei. Nuţu a încălecat un armăsar de 125.000 de euro care îl va duce acasă. În primă fază acesta a alunecat de pe animal, dar ajutat de „locotenenţii" săi a reuşit să-l stăpânească.

Nuţu nu a reuşit să călărească armăsarul până acasă, la vila lui cu garduri metalice de pe Şoseaua Sălaj şi pe parcursul drumului a schimbat calul pur sânge cu alţi sute de cai putere a unei limuzine de lux.

UPDATE: Nuţu Cămătaru a fost amendat de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, cu 120 de lei, pentru că a plecat din Penitenciarul Jilava pe cal, faptă interzisă în mediul urban, potrivit Codului Rutier.

Poliţiştii rutieri i-au întocmit acestuia proces-verbal, el încălcând articolul 99 din Codul Rutier, privind nerespectarea regulilor de circulaţie de către conducătorii de animale.

Interlopul şi-a finalizat cei şase ani de puşcărie la care a fost condamnat, în 2004, pentru tâlhărie.

Citeşte şi:
Nuţu Cămătaru iese din închisoare/ Lumea interlopă este pusă pe jar

În nordul Bucureştiului fac legea hoţii de maşini, în sud „protectorii“

„Luptătorii”, şefi în sectorul 6


Vestea eliberării interlopului nu este una tocmai plăcută pentru cei care au depus mărturie în dosarele sale. Foşti colegi de cămătărie, oameni de afaceri şantajaţi, femei care ar fi fost obligate să se prostitueze, se tem acum de răzbunarea acestuia.

image

În urmă cu patru ani şi jumătate o decizie a judecătorilor Tribunalului Bucureşti a schimbat harta lumii interlope din Capitală. Atunci s-a hotărât ca fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi drept Nuţu şi Sile Cămătaru, liderii celei mai importante grupări mafiote din Bucureşti în momentul acela, să fie închişi pentru nouă, respectiv 15 ani.

Mai citeşte şi:

După căderea Cămătarilor, sectorul 5 este condus de Ştoacă şi Pian (VIDEO)

Sectorul 4, zona „protectorilor” şi a traficanţilor de droguri (VIDEO)

Acuzaţiile care li se aduceau în mai multe dosare cuprindeau o listă lungă de infracţiuni printre care - proxenetism, lipsire de libertate, cămătărie, recuperări de bani, cereri de taxe de protecţie, trafic de persoane şi şantaj.Tot atunci au ajuns după gratii şi părinţii interlopilor, Smaranda şi Constantin Stoica, dar şi sora lor, Angela.


Odată cu Sile şi Nuţu, au mai fost închişi încă 31 de interlopi din grupare. Majoritatea membrilor au căzut atunci, printre care şi toţi locotenenţii - Silviu Dudiţă, zis Fluturică, a primit 13 ani de închisoare şi Cristian Gheorghe, zis Masca, nouă ani. Se zvoneşte că aceştia doi din urmă şi-au trădat proprii lideri şi vor avea de suferit când Sile şi Nuţu vor ieşi din închisoare.

image
image

Mai citeşte şi:

Lupta pentru putere în sectorul 3 se dă între Chira şi Sile Pietroi

Sectorul 2, controlat de familiile de ţigani

Clanurile Capitalei Sectorul 1, controlat de hoţi de maşini de lux şi proxeneţi

Clanul lui Corduneanu a santajat o judecătoare şi un procuror

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite