FOTOGALERIE Vezi aici cum arată noul gazon de de 200.000 de euro de pe Naţional Arena!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Montarea noului gazon de pe Naţional Arena a fost finalizată astăzi. Operaţiunea a durat mai puţin de 12 ore. Covorul adus din Olanda cu 25 de tir-uri. Primul meci care se va disputa pe stadion va fi partida dintre Oţelul şi Benfica, contând pentru grupele Champions League.


Dupa ce joi s-a lucrat aproape toata noaptea, noul gazon olandez a fost montat, operatiunea incheindu-se vineri dimineata, dupa cum informeaza gsp.

Click aici pentru FOTOGALERIE cu noul gazon de pe Naţional Arena!

image

Noua suprafaţă de joc a fost adusă din Olanda de firma Hendriks-Graszoden, rulourile având lungimea de 2,45 de metri şi lăţimea de doi metri.
Gazonul este cu doi centimetri mai gros decât cel vechi, fostra suprafaţă de joc fiind de doar trei centimetri.

Costurile totale se ridică la 200.000 de euro faţă de 80.000 de euro cât s-a plătit pentru gazonul pus de Adrian Oprişan.

Afaceristul care a montat gazonul pe Arena Națională este fratele baronului Marian Oprișan. Cum s-a ajuns la bătaia de joc de la meciul cu Franța

Oprescu: "Constructorul este responsabil pentru gazon, este un prejudiciu moral şi de imagine"

Consultanţii UEFA şi reprezentanţii firmei furnizoare au verificat astăzi calitatea noii suprafeţe de joc şi s-au arătat mulţumiţi

Presa franceză critică starea gazonului de pe Arena Naţională: "un grotesc câmp de cartofi"

Totuşi, nimeni nu poate garanta cât va rezista covorul de iarbă. Pentru întreţinerea acestuia este nevoieo instalaţie performantă de iluminare şi ventilaţie, care costă aproape un milion de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite