Mihai Trăistariu critică scenografia Hotel FM: "M-am gândit că au vrut să asorteze dungile de pe ecran cu pantalonii lui David Bryan"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai a urmărit cu multă atenţie show-ul de aseară, de la Arena Düsseldorf, a doua semifinală a Eurovision, şi este de părere că David Bryan a cântat ireproşabil, însă scenografia, grafica de pe ecran a românilor a fost foarte prost gândită.

Citiţi şi:

EUROVISION: Care a fost cea mai bună performanţă a României şi cine a avut cel mai mare punctaj

INTERVIU Poveste de iubire din Azerbaidjan la Eurovision

"Ei au cântat foarte bine, sala a fost superbă, atmosfera incendiară, însă nu mi-a venit să cred ce grafică au folosit pentru show. Foarte slab. M-am gândit la un moment dat că au vrut să asorteze dungile alea de pe ecran cu pantalonii lui David, care erau în ton", a declarat Mihai Trăistariu pentru "Adevărul de Seară".

"Graficienii noştri sunt apreciaţi peste tot prin lume, iar TVR putea să găsească specialişti, o formulă mult mai bună. Chiar nu puteau mai mult de două dungi care se plimbă dintr-o parte în alta? Am văzut ce au făcut ucrainenii. A fost fantastic. Melodia celor de la Zdob şi Zdub, "So Lucky", nu-mi place aşa de mult, însă după ce am văzut cum s-au prezentat le-am dat nota 12 din start", a mai spus Trăistariu.

Artistul se gândeşte să participe la Eurovision, dar se teme că nu va fi sprijinit. "Vreau să particip la Eurovision. Dacă găsesc o piesă bună, ce fac cu show-ul? Mi-e teamă că nu mă va ajuta nimeni. Mi s-a reproşat când am participat cu "Tornero" că nu am avut show", a declarat el dezamăgit. 

Mihai Trăistariu a obţinut la concursul Eurovision 2006, cu piesa "Tornero", cel mai mare punctaj din istoria participării României - 174 de puncte.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite