Mădălina Manole s-a filmat înainte să se sinucidă. Vedeţi ultima imagine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasaje din jurnalul Mădălinei Manole de la sfârşitul lui 2002 până la începutul lui 2003 şi din 2005 sunt prezentate astăzi la emisiunea „Happy Hour“ de la Pro TV.  Ciprian Antohi, prietenul de suflet al Mădălinei din 1992 vorbeşte despre artistă.

MAI CITIŢI ŞI:

Mădălina Manole s-a filmat luându-şi Adio!

Ultima parte a testamentului Mădălinei: „Puiucul meu, ai grijă de tot! Nu uita de banii de la bancă!"

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

Ciprian a înfiinţat fanclubul Mădălina Manole la Roman în 1991. El a cunoscut-o mai bine din 1992, când bărbatul a venit la Bucureşti. „Deşi la început nu îmi dezvăluia toate secretele, Mădălina şi-a deschis sufletul în faţa mea“, susţine el.

El spune că este scârbit de războiul dintre părinţii artistei şi soţul, Petru Mircea. „O bucată din mine s-a rupt când a murit. Acum a venit o altă durere provocată de acest aşa-zis război pentru nu ştiu ce. Până la urmă este un copil care va moşteni totul“, a mai spus bărbatul.

Ciprian: „Imediat după divorţul de Şerban Georgescu, când îl cunoscuse pe Puiu, Mădălina a fost de vreo patru ori să-şi ghicească viitorul“.

UPDATE 19.00: Pasaje din 2005. „Casa banilor: perspective foarte bune la vară. Bază solidă de colaborare. Stabilitate clară. Casa prietenilor: Profită. Bărbaţi cu bani, mârlanni. Casa Sănătăţii: risc de accident. Moment de labilitate. Provocări de Instabilitate. Blestemul. Casa Nebunului:  Angoasă.“

UPDATE 18.45:  Pasaje din jurnal: „13 septembrie 2005. Eu, despărţire. Nepotrivire de caracter. Costum prea strâmt. Profesiune: bărbat, figură dionisiacă. Străinătate: Plecare cu părere de rău. An greu cu multă muncă. Lipseşte încărcătura afectivă“.

UPDATE 18.40: „Din deducţiile mele consider că Mădălina a fost un copil nedorit la naştere“, susţine psihologul Lucian Iordănescu.

UPDATE 18.25  Ciprian: „Erau momente de tensiune în care nu se înţelegea cu părinţii, începând de la carieră, ţinute, bani. Mama îi reproşa mereu. Plecam de la emisiuni şi suna acasă, iar convorbirea se termina cu trântitul telefonului. Mădălina îi ajuta cu bani, mai ales în ultima perioadă. Puiu nu se opunea. Spunea să le mai trimită bani“.

„Mădălina Manole s-a sinucis într-o zi de miercuri. De miercuri până vineri era un alt om. Era foarte schimbată şi fizic. Nu o mai recunoşteai“, a mai spus Ciprian Antohi.

UPDATE 18.20  Blestem pe linie maternă Psihologul Lucian Iordănescu susţine că Mădălina i-a cerut ajutorul pentru a scăpa de blesteme. „Ne-am întâlnit în 2003. M-a întrebat ce este acela un blestem. Mi-a spus că o urmăreşte din copilărie un blestem care vine pe filieră maternă, dar nu ştie exact cine a blestemat-o. Ea a spus că a fost la biserică dar nu ştie cum să scape de asta. Vroia să folosesc eu magia pentru a o scăpa“.

UPDATE 18.10 Pasaje din jurnal notate de Mădălina după ce a fost la vrăjitoare.: „Eu, Casa Căsătoriei. Nu se leagă nimic. Casa Sănătăţii: Intervenţie. Probleme legate de despărţire prieteni. Risc de accident. Provocări de instabilitate. Casa Nebuniei. Stare angoasă“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite