Ultima parte a testamentului Mădălinei: „Puiucul meu, ai grijă de tot! Nu uita de banii de la bancă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţul Mădălinei, Mircea Petru a negat acuzaţiile potrivit cărora ar fi spart adresa de Facebook a Mădălinei după moartea acesteia. Invitat la emisiunea Happy Hour de la ProTv, el a prezentat a doua parte a scrisorii lăsate de Mădălina Manole.

UPDATE ORA 18.35

Vinde tot ce se poate vinde, casă, orice, teren, DAR VREAU SĂ RĂMÂNĂ BANI PENTRU PUI MIC (şcoli) şi pentru Mihăiţă, Marian şi Mihaela“, a scris cu roşu Mădălina în testamentul prezentat de Mircea Petru. Mădălina a lăsat şi un jurnal în care scrie despre blestem, faptul că ar avea cununiile legate şi alte dezvăluiri care vor continua să fie prezentate.

UPDATE ORA 18.30

Nu mă judecaţi şi nu vă judecaţi, dragii mei părinţii şi frate, DE DRAGUL COPILULUI NOSTRU ŞI DE DRAGUL LUI MIHĂIŢĂ, VĂ IMPLOR!“ (n.r.Mihăiţă este nepotul artistei).

UPDATE ORA 18.15

Puiucul meu ai grijă de tot, atât cât poţi. Nu uita de banii de la banca (...!!!) în cont euro!!!“, a scris Mădălina în scrisoarea sa numită de Petru Mircea testamentul de suflet al artistei.

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

 „Ce i se întâmplă lui Puiu este nedrept. Tot respectul pentru părinţi, dar sunt convins că Mădălina nu s-ar fi sinucis dacă ar fi ştiut despre ţigănia care o să fie în urma ei. Sunt nişte interese la mijloc“, a declarat Gheorghe Gheorghiu care a intervenit în emisiunea Happy Hour de la ProTv.

VIDEO Cunoscuţii o vedeau pe Mădălina Manole ca pe o fată plină de viaţă şi nu cred în ipoteza sinuciderii

„Nici măcar nu o lasă să se odihnească. Se răsuceşte Mădălina în mormânt. Pe Puiu ea l-a iubit ca pe ochii din cap, iar el a divinizat-o. Mădălina mă suna să-mi spună bancurile spuse de el“, a mai spus Gheorghe Gheorghiu, prieten apropiat al Mădălinei. El a mai declarat că a văzut-o fericită pe Mădălina cu o lună înainte de a-şi pune capăt zilelor.

„Interesele pot fi multe. Casele, terenurile, drepturile de autor“, a mai spus cântăreţul. El i-a luat apărarea lui Puiu de mai multe ori în timpul intervenţiei televizate şi l-a încurajat. „S-a ajuns prea departe şi totul este în dezavantajul copilului“, a mai spus Gheorghe Gheorghiu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite