Informatician în scaun cu rotile, lovit pe trecerea de pietoni de un șmecher cu Porsche Cayenne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier s-a produs joi după-amiază, pe Calea Dorobanţi la intersecţie cu strada Muzeul Zambaccian din Capitală, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

Potrivit martorilor, imediat după ce l-a lovit pe Iulian Crăciun (32 de ani), șoferul automobilului Porsche Cayenne, negru, a coborât, a scos scaunul cu rotile al victimei în afara carosabilului, iar apoi a fugit de la fața locului.

Vezi AICI ce au reținut martorii despre numărul mașinii de lux care l-a lovit pe inginerul IT.

"Traversam pe trecerea de pietoni de pe Dorobanţi lângă Televiziunea Română. Era verde la pietoni. Un Porsche Cayenne negru a demarat în trombă şi m-a aruncat din cărut, m-a răsturnat. A coborât, a dat la o parte căruţul şi a plecat. Am fost dus la spital. Am suferit o fractură la maxilar. Am avut noroc, eu fiind operat la coloană, am tije de metal. Acele tije puteau fi smulse şi putea să îmi rupă coloana", a spus Iulian Crăciun pentru Realitatea.

Citiţi şi:

Cel mai grav accident din Capitală din 2010: patru bolnavi, uciși de o șoferiță începătoare


Comandantul Batalionului 300 Stat Major, ucis într-un accident rutier pe Şoseaua Antiaeriană

Polițiștii sunt pe urmele șoferulului, iar dacă va fi găsit, riscă până la şapte ani de închisoare pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Adevărul a prezentat, în octombrie 2010, povestea de succes a lui Iulian Crăciun, care, în ciuda handicapului, a reușit să facă performanță în informatică. Citiți AICI întregul articol.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite