FOTOGALERIE Hotelurile cu cei mai mulțumiți turiști: Bucureștiul este printre primele 20 de orașe, pe primul loc se află Varșovia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Varșovia, Helsinki și Tokio sunt orașele unde oaspeții se simt confortabil, iar condițiile corespund pe cât posibil propriilor dorinţe, potrivit site-ului hotel.info, serviciul de rezervări hoteliere pentru peste 210.000 hoteluri din întreaga lume.

Vezi aici ce reclamă străinii cazaţi în Capitală!

Hotelul InterContinental, simbol al Bucureştiului, a împlinit 40 de ani

POVEŞTI DE BUCUREŞTI Cum s-a construit primul hotel de cinci stele din România (Fotogalerie)

„Welcome to the Hotel Cişmigiu“ – adevărul despre fostul cămin al Facultăţii de Teatru (foto şi video)

Varşovia s-a situat pe primul loc în comparaţie cu alte metropole, la nivel mondial. Cu un mic avans şi 7,62 puncte în evaluarea generală, capitala poloneză este în frunte, situându-se înaintea oraşului Helsinki, ocupantul locului 2.

Şi hotelierii din Tokio au reuşit să-şi convingă oaspeţii care s-au cazat la ei. Cu o evaluare generală de 7,57, ei au votat în favoarea capitalei japoneze, clasate pe locul 3.

Bucureștiul este urmat de Stockholm, Bangkok, Singapore

Potrivit aceleiași informări, nici hotelierii din Bucureşti nu au de ce să se ruşineze în comparaţia la nivel mondial. Cu 7,13 puncte, capitala României s-a situat pe locul 17 în Top 20 fiind urmat de Stockholm, Bangkok, Singapore.

CLICK PE FOTOGRAFII SAU AICI PENTRU A VEDEA SI ALTE IMAGINI CU HOTELURILE DIN BUCUREȘTI

Bucureștiul este în topul 20 al hotelurilor cu cei mai mulțumiți turiști Foto: Adevarul
image
image

Hotelurile preferate de vedete

Un potenţial ridicat indică hotelierii din Moscova, care cu 6,97 puncte, iar surpiza este că ceva mai puţin mulţumiţi s-au arătat a fi oaspeţii care au făcut rezervări de prestaţia generală a hotelierilor din Roma, Paris şi Londra, se arată într-un comunicat al hotel.info, transmis de Mediafax.

Evaluarea hotelului s-a făcut de către turiști, la plecare, acordând un punctaj între 0 şi 10 privind calitatea camerelor, amabilitatea personalului, curăţenia, nivelul de zgomot, raportul preţ-servicii, precum şi micul dejun/gastronomia.

Purtătorul de cuvânt al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Traian Bădulescu consideră că prezența Bucureștiului într-un top mondial, pe un loc destul de bun arată că turismul a cunoscut o îmbunătățire.

„Deși se dezvoltă lent, suntem pe drumul corect. Este un semnal bun pentru noi și oricum în Capitală, avem multe hoteluri care au ieșit în evidență și au fost premiate sau au primit tot felul de distincții“, a declarat acesta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite