Gigi Becali va fi naș la nunta Gabrielei Vrânceanu Firea cu Florentin Pandele. Mirii vor avea tort în formă de vapor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 400 de persoane au fost invitate la nunta vedetei de televiziune cu primarul din Voluntari., potrivit manly.ro.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Firea îşi doreşte o fetiţă: "Aş vrea s-o cheme Floriana-Răsvana!"

FOTO Gabriela Vrânceanu Firea îşi caută rochie de mireasă pe Facebook. Vezi ce sugestii a primit

Gabriela Vrânceanu Firea şi-a cumpărat rochia de mireasă de la un magazin din Barcelona, Spania, iar pentru achiziționarea ei a cheltuit 2.000 de euro, a scris în exclusivitate, manly.ro.

Vedeta de televiziune a mai dezvăluit că mirele va purta un costum simplu, dintr-un material de calitate pentru a nu se şifona, dar nu un brand scump.

Așa cum anunțau de anul trecut, petrecerea de nuntă a celor doi şi înnoirea jurămintelor de cununie vor avea loc pe 9 iulie la Palatul Stirbey, iar clujba va fi oficiată de cinci preoţi.

Gabi Firea şi Pandele au petrecut cu prietenii după cununie

Gabriela Vrânceanu Firea a mai spus că la nuntă va avea un tort sub formă de vapor, pe nuanţe marine, iar printre muzicanți se va afla și Adi Minune despre care a precizat că nu va cânta manele, ci şlagăre de muzică uşoară românească şi muzică lăutărească.

Cuplu va avea trei perechi de nași printre care se vor afla George Becali şi soţia sa, Luminiţa.

Primarul din Voluntari și vedeta de televiziune au început o relație anul trecut, la câteva luni de la moartea soțului acesteia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite