Foştii colegi ai lui Tabără de la Pro TV: Cristi a plecat din cauza scandalului cu minora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foştii colegi ai jurnalistului care doresc să rămână sub protecţia anonimatului au declarat pentru „Adevărul de Seară" că plecarea acestuia de la Pro Tv are legătură cu acest abuz „ne-propriu-zis” după cum susţine fosta sa iubită. Deşi oficial nu există nicio plângere împortiva lui, decât o sesizare din oficiu, Cristian Tabăra va fi audiat astăzi la Parchetul General împreună cu Alina Bodnaru, mama fetiţei de 12 ani

Mai citeşte: Cristian Tabără:  „Nu este nimic adevărat “

Cristian Tabără este acuzat că a pipăit fetița de 12 ani a unei foste iubite

Surse din Pro TV spun că în vara anului trecut, Alina Bodnaru, în vremea aceea angajată la postul-frate, Acasă TV, ar fi vorbit cu cei din conducere despre acuzaţiile aduse lui Cristian Tabără, şi el încă angajat al postului. Aceştia mai spun că plecarea intempestivă a acestuia de la postul din Pache Protopopescu, în luna august, ar fi fost de grabă una mai mult forţată, pentru ca numele televiziunii să nu fie „murdărit” de un posibil scandal.

Totodată, alţi foşti colegi ai jurnalistului refuză să creadă că acesta ar fi capabil să abuzeze de un copil, ştiindu-l ca pe un bărbat carismatic. „Cât timp a lucrat la Pro Tv, femeile făceau coadă în jurul lui, pentru că e un tip cuceritor prin prisma inteligenţei sale oratorice. Nu cred că putea Cristi să facă aşa ceva, mai ales că un comportament deviant este uşor de observat şi nu apare la vârsta lui”, ne-a declarat un alt angajat al postului care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Acelaşi lucru susţin şi vecinii jurnalistului, nişte intelectuali de marcă, care îl cunosc de circa trei ani şi nu vor să accepte sub nicio formă că acesta ar fi capabil de un asemenea gest. Mai mult decât atât, ei spun că actualul director al Departamentului de Film al TVR şi-a păstrat „simţul bisericesc” şi este vizitat în continuare de către înalte feţe bisericeşti sau de măicuţe, şi nu de femei.
 

Află aici ce spun cum îl descriu foștii colegi și prietenii din Oradea pe Cristian Tabără

Fosta soție și prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără

Parchetul a negat că ar exista un dosar penal pe numele lui Cristian Tabără

Cristian Tabără este acuzat că a pipăit fetița de 12 ani a unei foste iubite

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite