FOTOGALERIE Zeci de cerșetori au fost evacuați dintr-o casă cu etaj pe care au pus stăpânire. Aveau lumină și antene parabolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai multe persoane proveneau din diferite zone ale țării și locuiau abuziv în imobilul din sectorul 2 unde adeseori îi deranjau pe vecini cu scandalurile pe care le făceau.

EXCLUSIV Mâna întinsă face cel puţin un milion pe seară. Vezi cum o duc cei care s-au născut cerşetori (CAMERA ASCUNSĂ)

EXPERIMENT ADS Vezi cum sunt exploatați pruncii de către mame și ce profit au cerșetorii din centrul Capitalei

În casa cu etaj de la strada Brătești nr.22-24 din sectorul 2 al Capitalei își găsiseră adăpost unu număr de 45 de persoane din care șase erau copii, iar 20 proveneau din diverse colţuri ale ţării comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, Buftea, satul Mănăsia, județul Ialomița, Urziceni, satul Grindu, județul Ialomița).

În această dimineață, echipaje de la Poliția Locală, asistență medicali și reprezentanți ai Primăriei Sectorului 2 au venit să îi scoată per indivizii care se ocuapu cu cerșitul pe străzile Capitalei.

Ei au fost evacuaţi de Primăria Sectorului 2 din casa ocupată abuziv de unde refuzau să plece în ciuda tuturor somaţiilor şi demersurilor executorilor judecătoreşti.

CLICK PE FOTOGRAFII PENTRU A VEDEA IMAGINI DIN TIMPUL EVACUĂRII

image
image
image

Potrivit reprezentanților primăriei, o fostă proprietară a casei, care vânduse în urmă cu câţiva ani locuinţa, alesese să rămână în acelaşi imobil şi chiar convinsese o bătrână credulă să îi plătească o chirie de 430 de lei pe lună, sub-închiriind ilegal casa care nu-i mai aparţinea.

Pentru a avea lumină în casă, indivizii furau energie electrică de la cablurile din zonă şi foloseau antene parabolice pentru televiziunea care nu le lipsea.

Casa cu un etaj şi cu o curte plină de lucruri furate, de la cărămizi refolosite de la construcţiile din apropiere până la paturi şi frigidere, aparţine unei societăţi care s-a văzut nevoită să apeleze la instanţe pentru a scăpa de chiriaşii abuzivi care s-au manifestat violent şi nu au vrut cu niciun chip să elibereze imobilul.

Din spusele vecinilor, „locatarii” ilegali transformaseră strada în toaletă publică pe care nu se mai putea trece din cauza mirosurilor insuportabile şi a mizeriei din zonă.

Mai mult de atât, aceştia îşi făcuseră un obicei din a face în fiecare seară chefuri cu beţii şi scandaluri în laţ, în aşa fel încât vecinii chemau în ajutor echipele Poliţiei de câteva ori pe noapte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite