EXPERIMENT ADS Vezi cum sunt exploatați pruncii de către mame și ce profit au cerșetorii din centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bebeluş în braţe, câteva haine ciuruite aruncate pe tine, figura trasă, mâna întinsă şi un mesaj înduioşător. Aceasta este reţeta sigură pentru a strânge sute de lei în fiecare zi. Un experiment făcut în stradă de jurnaliştii „ADS" arată că în spatele feţelor oropsite sunt, de multe ori, copii-păpuşi, mame-marionetă sau strigăte de ajutor compuse la comandă.

Jurnaliştii „ADS" au experimentat piaţa cerşetoriei din centrul Bucureştiului. Testul de făcut bani cu mâna întinsă a fost simplu: o păpuşă înfăşată, o bucată de carton pe care am scris mesajul „Ajutaţi-ne, vă rugăm!", şi câteva haine rupte. Rezultatul: un pumn de bani în cateva minute.

După aceeaşi reţetă de înduioşat trecătorii, dezlipită parcă din celebrul film „Filantropica", zeci de femei scot lunar un „salariu" pe cinste. Cele mai „dotate" înlocuiesc păpuşa înfăşată cu propriul bebeluş, ori cu unul de împrumut. Dacă micuţul mai şi plânge, profitul este maxim.

Citiți mai multe în săptămânalul ADS care a apărut astăzi.

Săptămânalul „ADS București" apare în fiecare joi dimineața la chioşcurile de ziare, în magazine şi supermarketuri. Publicația are 32 de pagini, costă 1,4 lei și conţine dezvăluiri, reportaje, informaţii utile, de timp liber şi sport exclusiv locale.

Publicația „ADS" este tipărită în 39 de ediţii şi are între 24 şi 32 de pagini. Mai exact, 8 dintre cele 39 de ediţii, din centrele regionale Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Craiova, Galaţi, Braşov şi Constanţa, au 32 de pagini, iar preţul este de 1,4 lei. Celelalte 31 de ediţii au 24 de pagini, iar preţul este de 90 de bani. Toate paginile săptămânalului sunt tipărite integral color, în condiţii grafice moderne.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite