Educatoarea sexy a fost arestată preventiv. Tinerei i s-a făcut rău la aflarea decizie magistraților

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistrații Tribunalului București au lua măsura arestării preventive a tinerei care este suspectată că a comis mai multe furturi împreună cu prietenul său. Tinerei i s-a făcut rău când a aflat decizia și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, ieri, trimiterea în arest preventiv pentru 29 de zile a educatoarei Claudia Chirilă, acuzată de furt din locuinţe.  Decizia a fost luată în urma recursului făcut de procurori.

Hotătârea este definitivă, iar tânăra de 21 de ani va fi dusă în arest. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Universitar București din cauza unei căderi de calciu pe care a suferit-o în momentul în care a aflat că nu mai este lăsată în libertate.
 
Fata care este angajată la grădinița nr. 94 din Capitală a fost reținută pe 17 august în urma unei acțiuni organizate de poliţişti din cadrul Secţiei 22 Poliţie, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române-Direcţia Operaţiuni Speciale.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București spun că la nivelul unității școlare se va decide ce măsură se va lua la adresa educatoarei. Aceasta riscă să fie sancționată cu avertisment și până la desfacerea contractului de muncă.

Claudia Chirilă este acuzată că acționa împreună cu iubitul ei, Ionuţ Marian Popa (23 de ani).

Anchetatorii spun că cei doi fac parte dintr-o grupare infracțională care  ar fi participat la cel puţin alte şase spargeri în Slobozia, la Constanţa şi Bucureşti.
 
Săptămâna trecută,  cei doi au fost surprinşi la intersecţia străzilor Iuliu Maniu cu Virtuţii, unde împărţeau mai multe bijuterii.

Au fost somaţi să se predea, însă prietenul fetei a încercat să fugă printre autoturismele oprite la semafor, astfel încât poliţiştii au tras patru focuri de avertisment cu armele din dotare, iar cei doi tineri s-au predat.

CITEȘTE ȘI: FOTOGALERIE / VIDEO Educatoarea sexy: Aceste fotografii sunt făcute în clasa a 12-a

FOTOGALERIE Profesoare din Bucureşti care s-au remarcat prin scandaluri sexuale

Intră aici să vezi ce notă a luat educatoarea sexy la bac precum şi poze de la festivitatea de absolvire a facultăţii!

Educatoarea sexy şi iubitul ei, hoţ de meserie, au spart case în toată ţara. Vezi cum acţionau ce doi!

image

Apasă pe poze pentru galerie foto cu educatoarea sexy

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite