FOTOGALERIE / VIDEO Educatoarea sexy: Aceste fotografii sunt făcute în clasa a 12-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Educatoarea Claudia Elena Chirilă, care este acuzată de prostituţie şi de furt din locuinţe, a declarat în emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3 că pozele care circulă în mass media sunt făcute cu mult timp în urmă.

FOTOGALERIE Profesoare din Bucureşti care s-au remarcat prin scandaluri sexuale

Prinsă de poliţişti la scurt timp după ce a spart un apartament alături de iubitul său, educatoarea Claudia Elena Chirilă a afirmat în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3 că toate acuzaţiile care i se aduc sunt false.

Educatoarea sexy este un copil din flori. Mama sa a născut-o când încă era încă la liceu

FOTOGALERIE Intră aici să vezi ce notă a luat educatoarea sexy la bac precum şi poze de la festivitatea de absolvire a facultăţii!

Educatoare sexy implicată într-un scandal de prostituţie şi furturi din locuinţe. Cât de jos a ajuns educaţia. Vezi ce spune ministrul Funeriu!

Potrivit autorităţilor, în timpul liber, educatoarea îşi dădea întâlniri cu diverşi domni într-un apartament închiriat în centrul Bucureştiului şi întreţinea relaţii intime contracost.

Aceasta a declarat că fotografiile în care apare în ipostaze sexy sunt făcute cu mult timp în urmă, când avea 18 ani şi nu profesa.

image

Apasă pe poze pentru galerie foto cu educatoarea sexy


"În aceste fotografii, într-adevăr, eu sunt. Sunt făcute în clasa a 12-a. Eu nu mai am aceste fotografii de când aveam 18 ani şi jumătate. Le-am făcut în apartamentul unei colege de clasă de atunci, când mă întorsesem de la mare. Nici măcar nu eram cadru didactic pe vremea aceea", a spus educatoarea.

Atunci când Mihai Gâdea i-a adus la cunoştinţă faptul că autorităţile au declarat că aceste poze au fost postate pe internet cu scopul de a se prostitua, Claudia Chirilă a spus: "Este total neadevărat".

Potrivit declaraţiilor educatoarei, fotografiile nu au fost reralizate cu vreun scop anume.

VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite