FOTOGALERIE Intră aici să vezi ce notă a luat educatoarea sexy la bac precum şi poze de la festivitatea de absolvire a facultăţii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudia Elena Chirilă (21 de ani), cadrul didactic suspectat de furt din locuinţe, a avut media 7,64 la examenul de bacalaureat. Ea şi-a luat licenţa în urmă cu doar câteva săptămâni după ce a terminat studiile la Departamentul pentru Pedagogia Învăţământului Preuniversitar din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei de la Universitatea Bucureşti.

Claudia Elena Chirilă nu a excelat la examenul de bac susţinut în anul 2008. Educatoarea a absolvit Colegiul Naţional „Elena Cuza”, având media generală la bacalaureat 7,64. La proba orală la limba şi literatura română aceasta a luat nota 9, în timp ce la examenul scris nu a reuşit să obţină mai mult de 7,55. La limba engleză a avut o notă mai bună, 8,5, în timp ce la matematică a luat doar 5,4. La proba de educaţie fizică a obţinut nota 10.

image

INTRĂ AICI SĂ VEZI GALERIE FOTO DE LA FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE

La sfârşitul lunii trecute, tânăra hoaţă şi-a luat licenţa, după ce a terminat studiile la Departamentul pentru Pedagogia Învăţământului Preuniversitar din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei de la Universitatea Bucureşti.


EDUCATOAREA-PORNO A POZAT TOPLESS ÎN VACANŢĂ ÎN SPANIA. CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

image
image

Apasă pe poze pentru galerie foto cu educatoarea sexy

image

Click pe imagini pentru fotogalerie!

Educatoare sexy implicată într-un scandal de prostituţie şi furturi din locuinţe. Cât de jos a ajuns educaţia. Vezi ce spune ministrul Funeriu!

Educatoarea sexy şi iubitul ei,hoţ de meserie,au spart case în toată ţara. Vezi cum acţioanu ce doi!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite