Educatoarea sexy este un copil din flori. Mama sa a născut-o când încă era încă la liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raluca Elena Chirilă, educatoarea acuzată că ar fi comis mai multe furturi din locuinţe alături de iubitul ei, ar fi un copil crescut mai mult de bunică deoarece mama sa nu şi-ar fi dorit-o. Psihologii susţin că acesta este unul din factori care a putut-o transforma dintr-un copil cuminte într-o tânără cu probleme cu legea.

„Victima anturajului”, aşa o numesc pe tânăra educatoare din Capitală, cercetată de poliţie, apropiaţii familiei. Fata de 24 de ani provine dintr-o familie de dascăli, atât bunica acesteia, cât şi mătuşa şi verişoara sa, fiind cadre didactice respectate de către elevi şi părinţi. Surse apropiate familiei susţin că venirea pe lume a Claudiei a fost considerată un accident multă vreme de către mama sa, aceasta fiind crescută de bunici, de altfel. Bunica sa ar fi fost cea care s-a îngrijit cel mai mult de educaţia fetei, cu toate că în ultima vreme acuza afecţiuni ale inimii. De altfel, după pensionarea din învăţământ, bunica fetei s-ar fi mutat din Bucureşti la Suceava, unde se născuse.

„Fata a avut întotdeauna o situaţie materială precară. Banii din învăţământ nu-i ajungeau şi stătea cu mai multe persoane într-un apartament micuţ. La un moment dat chiar a aplicat pentru obţinerea unei locuinţe sociale în sectorul 6 pentru că nu mai rezista să stea acolo. Apoi l-a cunoscut pe acest băiat care am aflat că e un fost puşcăriaş şi a ajuns să facă ce făcea. Pe mine m-a şocat”, au declarat sursele citate. Tânăra s-a mutat cu prietenul ei într-o garsonieră şi apoi viaţa fetei s-ar fi transformat, susţin apropiaţii acesteia.

Psihologii susţin că drama familială a fetei poate fi unul dintre factorii care au făcut-o să aibă probleme cu legea şi de fapt este vorba de un eşec social. "Trebuie să ţinem cont de mediul în care a fost crescut cineva pentru a explica faptele sale, dar nu este suficient. Este vorba de un eşec social de care este vină societatea românească în ansamblu pentru că permite aşa ceva. Că e educatoare desigur că şochează, dar gândiţi-vă că nu toţi infractorii sunt fără studii. Furtul intelectual, care este tot un furt, este mult mai răspândit", a declarat psihologul Alfred Bulai.

Citeşte şi: FOTOGALERIE Intră aici să vezi ce notă a luat educatoarea sexy la bac precum şi poze de la festivitatea de absolvire a facultăţii!

Educatoarea sexy şi iubitul ei, hoţ de meserie, au spart case în toată ţara. Vezi cum acţionau ce doi!

FOTOGALERIE Educatoarea-porno a pozat topless, în vacanţă în Spania, unde a fost cu prietenul ei infractor

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite