UPDATE Familia bărbatului care a murit în arestul Poliţiei a aşezat coşciugul în mijlocul străzii, în faţa Secţiei 7, unde şi-a găsit sfârşitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele lui George Dan Bălan (38 de ani), bărbatul care amurit în arestul Secţiei 7, vor opri cortegiul funerar în faţa circii de poliţie, în semn de protest. Familia sa susţine că el a fost bătut de oamenii legii, lucru care i-a cauzat şi decesul. Înmormântarea a avut loc duminică, de la ora 13.00.

image

ATENŢIE! Fotogaleria conţine imagini nerecomdabile persoanelor sensibile!

DĂ CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE. FOTO: MARIAN ILIESCU

UPDATE 14.40: Alaiul de înmormântare a plecat mai departe, către cimitir.

UPDATE 14.30:
Cortegiul funerar a ajuns în faţa Secţiei 7. Rudele şi prietenii au aşezat coşciugul în mijlocul străzii, şi au început să huiduiască, să fluiere, să claxoneze şi să strige: „Huooooo, criminalilor!“. În faţa secţiei se află 10 poliţişti.



UPDATE ora 14.15:
Cortegiul funerar a pornit spre Secţia de Poliţie, iar în drum se va opri şi la restaurantul de unde a fost ridicat Dan. Din alai fac parte aproximativ 70 de persoane, iar toate maşinile claxonează. Cortegiul funerar a blocat un sens de mers de pe Bulevardul teiul Doamnei.

UPDATE ora 13.00:
La casa familiei Bălan s-au adunat deja aproximativ 50 de persoane, prieteni şi rude de-ale lui George Dan Bălan. Daniel, prietenul cu care acesta a fost plecat în Grecia susţine că Dan era un băiat bun şi încerca să trimită cât mai mulţi bani acasă, la familie. „A făcut ilegalităţi înainte, dar şi-a plătit datoriile către societate. De vreo patru ani, se ţinea de muncă. Lucra cu mine în construcţii în Grecia şi câştiga în jur de 700 de euro pe lună. Din ăştia trimitea acasă 200-300 de euro. Dacă poliţiştii i-au aplicat un tratament ca-n Evul Mediu, la fel le vom face şi noi lor, dacă nu se va face dreptate. Lor, prietenilor şi rudelor lor!“, a spus Daniel.

Dan avea doi băieţi, iar soţia lui cere dreptate. „A venit joi din Grecia şi tot joi, la o săptămână, a murit. Nu ştiu ce voi  face mai departe. Vrem să plătească cei vinovaţi, dacă din cauza bătăilor lor a murit. Dan nu suferea de nicio boală încăt să pot crede că a murit din altă cauză“, a mai adăugat soţia.

Bucureşteanul a murit miercuri în arestul secţiei 7, după ce a spus că îi este rău. Dan a fost arestat după ce a furat o geantă dintr-un restaurant, în urmă cu mai bine de o săptămână. Rudele sale susţin că el a fost bătut în perioada cât a stat în secţia de poliţie.

Mort dus în fața secției de poliție

Vom reveni cu amănunte de la evenimentul de astăzi!

MAI CITEŞTE ŞI:

VERDICTUL LEGIŞTILOR: Bărbatul decedat în arestul Secției 7 de Poliție a fost ucis în bătaie

Rudele bărbatului mort în Secţia 7 susţin că el a fost bătut. Familia lui s-a strâns ieri la circa de poliţie să protesteze

EXCLUSIV Agenţii de la Secţia 7, unde a murit un bărbat în arest în urmă cu două zile, sunt acuzaţi că au torturat băieţii unor avocaţi

Cele şase zile care l-au băgat în mormânt pe bărbatul care a murit în arestul secţiei 7

EXCLUSIV VIDEO Patronul restaurantului de unde a furat bărbatul găsit mort în arestul secţiei 7: „poliţaii au dat în el“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite