Diana Gulan îmbracă chipul femeilor în pudră de safire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionată de afaceri, Diana a fost o perioadă director economic într-o firmă daneză. Acum, în salonul ei face tatuaje cosmetice, iar la şcoala „Be Fancy“, pe care o conduce, predă secretele machiajului.

Marius Tudosiei a reinventat băcănia cu dichis

Marcela Andrei face teatru în numele copiilor

Indiferent de ce i-a oferit viaţa, Diana Gulan nu s-a temut. S-a adaptat imediat şi a facut tot ce a putut pentru a se descurca. „La un moment dat s-a pus problema să mă mut împreună cu familia în Noua Zeelandă. Ca să-mi câştig traiul acolo am început să studiez cosmetică şi m-am specializat pe tratamente deosebite“, îşi începe povestea Diana.

Schimbarea a adus discuţii în familia ei. „Cum să lucrezi în cosmetică, când ai o diplomă de economist?“, erau întrebările celor din familie, care nu concepeau să renunţe la o carieră deja formată.

„M-am trezit în industria beauty printr-o coincidenţă. Profesoara mea, Maria Ionescu primise o ofertă de job, dar a refuzat şi m-a trimis pe mine în locul ei. Aşa a început aventura“, explică esteticiana.

30 de diplome pentru frumuseţe

Diana s-a specializat continuu, atât în ţară cât şi în străinătate. A adunat peste 30 de diplome şi a devenit expert în dermato-cosmetică, lucrând tratamente personalizate.

„Lucrez de 11 ani peeling, mezoterapie la nivel epidermal, metodă prin care pielea este întinerită, impregnări cu caviar şi colagen nativ, precum şi lifting cu aur“, mărturiseşte Diana, care a învăţat să facă şi machiaj semipermanent, devenind unul dintre cei mai experimentaţi specialişti de la noi.

„De şapte ani lucrez tatuaj şi am căpătat o tehnică care nu este imbatabilă, dar care este proprie, am combinat creativ tehnicile francezilor şi italienilor într-o manieră personală “, a spus ea. De asemenea, Diana tratează şi acneea în colaborare cu medici endocrinologi şi dermatologi.

Terapii preţioase

De curând, a lansat, în premieră, terapiile cu pudră de diamante, rubine şi safire, ce au un efect spectaculos asupra pielii. „Aceste terapii se potrivesc tuturor tipurilor de ten“, recomandă cosmeticiana. Cei care nu refuză astfel de tratamente sunt politicienii, prezentatorii TV, actorii, avocaţii sau afaceriştii, clienţii salonului „Fancy“. „Au venit în salon şi bărbaţi care au vrut să-şi tatueze sprâncenele“, spune specialista. Doamnele şi domnişoarele care nu pot renunţa la dichis o pot întreba pe Diana despre procedurile inovatoare şi pe pagina ei de facebook sau pot consulta site-ul esteticianei.
 
Întrebări şi răspunsuri

Ce fel de tatuaj semipermanent este cel mai cerut?

Femeile sunt obsedate în general de sprâncene, dar şi de tatuajele cu umplerea conturului şi colorarea integrală a buzei. La fel, partea de contur şi corectare ascendentă a pleoapelor sau reconstrucţiile faciale sunt cerute la cabinet.

Câţi elevi are şcoala pe care o conduci?

Am avut anul trecut 700 de absolvenţi, mulţi dintre ei lucrează în domeniu prin toate colţurile lumii. Este o şcoală acreditată şi recunoscută. Aici, la cursul de automachiaj apelează şi vedete din showbiz.  Ca să urmezi un modul de trei luni te costă 504 euro, iar unul de machiaj (şase săptămâni) – 388 de euro.

Ce-i place

Îi place să citească şi să mănânce struguri. „Toată viaţa am ţinut dietă, dar la struguri nu pot renunţa“, spune Diana.

Ce nu-i place

Nu suportă ipocrizia, minciuna şi lenea. Nu-i plac neimplicaţii. „Superficialitatea este cea mai mare problemă a românilor“, declară esteticiana.

Profil

Născută. 20 martie 1973, Bucureşti
Studii. Academia de Studii Economie, Facultatea de Economie Alimentară
Familie. Este căsătorită şi are o fetiţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite