Diagnostic necruţător: Iuliana Tudor suferă de leucemie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă“, de la TVR, Iuliana Tudor, suferă de o maladie cumplită: leucemie, anunţă revista Spy. Vedeta TVR este însărcinată în luna a şasea şi riscă să nu îşi vadă niciodată copilaşul.

Potrivit jurnaliştilor de la Spy, Iuliana Tudor este însărcinată în luna a şasea. Realizatoarea TV şi copilul ei au doar 50% şanse de supravieţuire la naştere, conform medicilor.

Citiţi şi:

Iuliana Tudor, prezentatoare TVR 1: Discreţia e cartea de vizită a oamenilor valoroşi

În căutarea perfecţiunii

Vedeta TVR în vârstă de 33 de ani a aflat în 2004 că suferă de leucenie. Ea a făcut transplant de măduvă, însă medicii s-au arătat rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire, potrivit VDT Online.

Tratament de 2.000 de euro pe lună

Iuliana Tudor suferă şi de o boală a sângelui care poate să o pună într-un pericol şi mai mare.

,,După ce medicii mi-au spus că va fi o sarcină cu risc major am considerat că cel mai potrivit ar fi să nu împărtăşesc în presă motivul adevărat al acestei absenţe. Mi-a fost teamă să trăiesc public drama pierderii unui copil, după ce anunţam o asemenea bucurie.", a declarat Iuliana pe siteul TVR:
În primele momente, medicii nu au dat şanse prea mari sarcinii, ,Acum însă, cel mai important lucru este că, cel puţin în acest moment, bebe e în siguranţă", a mai spus vedeta.

Tratamentul pe care îl urmează este unul foarte costisitor, de aproximativ 2.000 de euro pe lună.

La mijlocul lunii mai, Iuliana a fost internată la spital din cauză că avea anemie. Ea şi-a făcut mai multe analize amănunţite atunci.

Potrivit Televiziunii Române, sezonul al şaptelea al emisiunii „O dată-n viaţă“ va debuta la 8 octombrie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite