Iuliana Tudor, prezentatoare TVR 1: Discreţia e cartea de vizită a oamenilor valoroşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetele TV pică, tot mai des, în „plasa“ celebrităţii şi devin subiecte de tabloid. Cele care nu sunt implicate în scandaluri sunt puţine. Iuliana Tudor este una dintre ele.

Deseori, vedetele de televiziune nasc singure scandaluri pentru a fi în vizorul presei şi pentru a-şi creşte notorietatea. Alteori, „pică“ întâmplător în „gurile rele“ după ce divorţează sau încep câte o relaţie cu „potenţial“ de scandal. Personalităţile care apar la televizor şi nu nu sunt implicate în scandaluri de presă sunt puţine. Cu un efort, le poţi număra pe degetele de la mâini.

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „Odată-n viaţă“ de la TVR 1, este una dintre vedetele „cuminţele“ de la noi. Nu este unul dintre personajele ce apar frecvent în tabloide. Cu toate acestea, Iuliana Tudor spune că, în opinia ei, „fiecare persoană publică a avut cel puţin un episod de tabloidizare“.

„Este un lucru care vine la pachet cu poziţia de  «vedetă tv». Însă cred că de tine depinde ce imagine impui celor de lângă tine. Discreţia e cartea de vizită a oamenilor valoroşi. Nu fac nimic special pentru a ma sustrage atenţiei presei de scandal“, a spus prezentatoarea de la „O dată-n viaţă“. Aceasta consideră că absenţa din paginile de scandal se datorează şi faptului că alege evenimente precum lansările de carte în detrimentul cluburilor bucureştene care „mustesc“ de personaje mondene.  „Sau aleg o vacanţă departe de ţară în locul uneia în staţiunile turistice de la noi, unde, vara, «vedetele» stau şezlong lânga sezlong cu paparazzi“, a completat vedeta.

Andi Moisescu: „Oi fi eu mai norocos în sensul ăsta“

Unul dintre pesonajele ironice la TV, dar discrete în ceea ce proveşte viaţa privată, este Andi Moisescu, de la Pro TV. Realizatorul Apropo TV e căsătorit cu o altă vedetă de televiziune, Olivia Steer. De obicei, ştirile despre ei se referă la vacanţe sau la sărbătorile petrecute în familie. Andi Moisescu spune că nu a făcut nimic special pentru a evita zarva produsă de tabloide, ci doar că şi-a „trăit viaţa“. „Nu sunt genul, nu se lipsesc de mine subiectele de tabloid. Oi fi eu mai norocos în sensul ăsta“, a mai spus Moisescu precizând că nu se ascunde niciodată de paparazi.

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, a declarat în repetate rânduri că este foarte greu, ca vedetă de televiziune, să ai o viaţă normală şi o familie normală. Cu toate acestea, Esca este căsătorită de aproape zece ani cu acelaşi bărbat, cu care are doi copii. Deşi au publicat articole despre ea atunci când şi-a rupt piciorul, presa tabloidă a păstrat respectul pentru cea mai longevivă ştiristă de la noi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite