De ce vrea să moară Nicu, protestatarul de pe stâlpul de la Cotroceni?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureșteanul, Nicolae Stancu, în vârstă de 27 de ani a mai încercat și pe 8 iunie anul acesta să  discute cu președintele Traian Băsescu și timp de șase ore a rezistat pe stâlpul din fața Palatului Cotroceni deși nu a reușit să vorbească cu șeful statului așa cum ceruse inițial.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul care a amenințat cu pistolul pe un stâlp de lângă Cotroceni a fost dat jos. Negociatorii i-au dat să bea ceai cu laxative

Tânărul care amenința că se aruncă de pe un stâlp la Cotroceni a fost dat jos după șase ore

Informațiile despre revendicările bărbatului au fost confuse și la primul protest astfel că nici prietenii săi nu au putut lămuri ce anume îl nemulțumește pe acesta.

Potrivit unora, tânărul de 27 de ani provine de la un central de plasament și avea problem în urma pierderii locului de muncă.

Alții au spus că bărbatul urma să fie evacuat din locuința sa. Acesta susține că a fost nedreptățit de o firmă și a susținut că se va adresa Curții Europene pentru Drepturile Omului, dar înainte de toate a cerut să vorbească cu președintele României și oficiali de la Ministerul Justitției.

Ambele probleme au fost strigate de Nicolae Stancu la primul său protest la care a renunțat după șase ore din cauza căldurii deși nu a reusșit să vorbească cu nicio autoritate.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite