Dan Negru despre accidentul lui Şerban Huidu: "Sunt bulversat. Cristina să ai putere!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta Antenei 1 a scris astăzi pe blogul personal despre accidentul colegului său.

EXCLUSIV Mihai Găinuşă se pregăteşte să plece la Innsbruck

"Recunosc, încă sunt bulversat…. Zilele trecute am glumit la telefon, el povestindu-mi de cât de “împieliţaţi” sunt ai lui Rareş şi Mircea, eu povestindu-i de cât de “împieliţată” e Dara a mea…".

Negru se roagă pentru Şerban

"Cristina, să ai putere! Va fi bine, ştiu asta… Doar că zilele astea vot trece mai greu… Dar va fi bine. Şerbănicăăăăăăă…Te sun, da?", este mesajul lui Dan Negru pe blogul personal.



EXCLUSIV „Şerban Huidu a încercat să evite copiii de pe pârtie", Amalia Matei, director staţie Kiss FM Timişoara


Prietenii şi colaboratorii lui Şerban Huidu sunt şocaţi şi îngrijoraţi din cauza situaţiei grave în care se află acesta. Printre ei sunt şi colegii „cârcortaşului" de la postul de radio Kiss FM. Directorul staţiei Kiss FM Timişoara a  relatat cauza accidentului. Amalia Matei (foto jos), director regional Kiss FM Timişoara, colegă şi bună prietenă cu Şerban Huidu, a povestit care este atmosfera în reţeaua de staţii radio Kiss FM,  unde este producător general „cârcotaşul".
Citeşte aici detalii!


Timişoara: Amalia Matei, în redacţia Radio Analog (sursa:good-times.webshots.com)

Poliţia austriacă din Tirol: „Şerban Huidu s-a împiedicat într-un şanţ ud”
Poliţiştii austrieci din Tirol susţin că accidentul suferit de Şerban Huidu a avut loc miercuri la orele amiezii, şi nu miercuri seara, cum a relatat presa. Potrivit site-ului critix.ro, poliţiştii austrieci au dat un comunicat de presă, miercuri seara, în susţin că accidentul a avut loc la ora 13,45.
Citeşte aici detalii!

Timişoara: Amalia Matei, în redacţia Radio Analog (sursa:good-times.webshots.com)
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite