VIDEO Corneliu Vadim Tudor la Parchet: "Am aruncat cu agheasmă în şomâldoacă, să scot dracii din ea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El a fost citat pentru această dimineaţă la parchetul general din Capitală după scandalul de săptămâna trecută când a aruncat cu apă în executorul judecătoresc. C.V.Tudor este acuzat de ultraj şi de nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.

UPDATE Corneliu Vadim Tudor susţine că deţine imagini "de şoc şi groază" filmate cu telefonul mobil care durează şapte minute în care se arată cum au fost bruscate soţiile colegilor săi de partid la evacuare de către agenţii SRI. „Am discutat cu procurorul Anton şi i-am spus că nu mai cred în justiţia română, e cea mai coruptă din lume. Site-urile noastre au fost atacate informatic de către STS şi nu mai funcţionează de atunci", a spus C.V. Tudor, la ieşirea de la audieri. Întrebat dacă regretă gestul cu executoare, el a declarat că "respect femeia, dar dacă ea zice <<curvă am mai fost făcută>>, eu ce vină am? Paharul pe care l-am aruncat în faţa executoarei era plin cu aghiazmă, dar eu nu am vrut să o stropesc pe tâmpită, am vrut să arunc peste capul ei". Liderul PRM a mai spus că a primit somaţie de evacuare şi pentru sediul din Casa Presei. "Mă simt ca un erou, ca un zimbru de oţel", a precizat C.V. Tudor întrebat cum se simte după ce i s-a pus mâna în ghips. El a fost rechemat la audieri vineri.

Vadim Tudor, urmărit penal

Avocatul Sârbu despre urmărirea penală a lui Vadim: “Totul e un fâs. Nu riscă nimic!“

Corneliu Vadim Tudor a venit zâmbitor la Parchetul General deşi are mâna în ghips, iar fratele său se află în continuare în spital. El a refuzat să dea declaraţii la intrarea în Parchet.

Vadim Tudor a ajuns astăzi la camera de gardă

În schimb, colegii lui de partid Codrin ştefănescu şi Marius Marinescu au venit cu acte de la Arhivele Statului care arată că imobilul de pe strada Emile Zola a aparţinut ultima dată Mariei Volf , evacuată în 1959.

VIDEO Spectacol dezgustător: Vadim nu a putut fi oprit nici după ce i s-au administrat calmante

Totodată aceştia susţin că ultimul domiciliu pe care l-a avut Nicolae Caranfil a fost „o cutie poştală din SUA“. Ei susţin că acesta a avut o casă, dar la câteva sute de metri distanţă.

Spectacol cu Vadim: vezi aici alte scandaluri în care a fost implicat Tribunul

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite