VIDEO Spectacol dezgustător: Vadim nu a putut fi oprit nici după ce i s-au administrat calmante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua încercare de evacuare a lui Corneliu Vadim Tudor din sediul     central al PRM s-a terminat cu înjurături, îmbrânceli şi răcnete. Executorul judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc, agresat şi jignit, ieri, de Vadim Tudor, va face plângere penală împotriva „Tribunului“. Psihiatrii spun că Vadim este un „caz clinic“.

Avocatul Sârbu despre urmărirea penală a lui Vadim: "E un fâs. Nu riscă nimic!“

UPDATE ORA 23 : Partidul România Mare, evacuat cu forţa

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Evacuarea Partidul România mare (PRM) din sediul în care funcţionează a început, ieri-dimineaţă, în prezenţa executorului judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc, la acţiune participând şi poliţişti care au încercat să-i scoată din imobil pe membrii partidului, dar şi pe ziarişti. Executorul judecătoresc a sosit, în jurul orei 8.00, însoţit de poliţişti, la imobilul din strada Emile Zola nr. 2, unde erau prezenţi aproximativ 20 de membri PRM, în frunte cu Corneliu Vadim Tudor, Marius Marinescu, zis Bideu, şi vicepreşedintele partidului, Codrin Ştefănescu. Şomăldoc le-a cerut celor prezenţi să părăsească sediul.

Citiţi şi:

Vadim: „Dau cu ei de pământ, nu vom pleca din sediu”

A fost momentul în care Vadim Tudor şi-a pierdut controlul. A răcnit, a înjurat, a gesticulat şi a ultragiat. În cele din urmă a primit un calmant de la personalul medical de la SMURD sosit la faţa locului. Fără efect! Spectacolul grotesc a continuat până seara târziu, evacuarea fiind în derulare şi în timpul închiderii ediţiei, când se făcea inventarul bunurilor găsite în sediul PRM.

Imagini surprinse de operatorul Adevărul Holding, Radu Trandafir

„Îl întrebi pe Vadim Tudor cine e..."

De cum a păşit în sala de conferinţe a PRM, executorul a fost prins în mijlocul rafalelor lansate de către „pamfletarul" Vadim. Corneliu Vadim Tudor (CVT): „Asta e o escroacă. V-aţi pus la picioarele porcului de Băsescu. Voi veni la putere şi am să înfund puşcăriile cu voi! Taci dracului din gură de căţea turbată!".

Ca să fie şi mai convingător şi să atribuie substanţă alintului de mai devreme, Vadim Tudor aruncă un pahar cu apă pe faţa executorului. Dialogul continuă la fel.CVT: „Marş în mă-ta de curvă. Nu ţi-e ruşine... dai presa afară. Hoţilor!". Un bărbat se gândeşte că ar fi frumos să se implice pentru protejarea reprezentantei sexului frumos aflată la doi paşi, dar devine şi el victimă a „Tribunului".

CVT: „Îţi dau două palme de îţi mut dinţii la ceafă! Hai sictir de derbedeu! Îl întrebi pe Vadim Tudor cine e... Du-te-n mă-ta de golan!".

Ieşiţi în curte, executorul Daniela Şomăldoc încearcă să prezinte presei câteva dintre actele deţinute în cadrul procedurii de executare. Vadim Tudor aruncă în zăpadă hârtiile. Între timp, în curtea casei, fratele politicianului, generalul în rezervă Marcu Tudor, se izbeşte de zidul de poliţişti ce bloca accesul în clădire. I se face rău şi este transportat de o ambulanţă SMURD la spital. Vadim Tudor spumegă de nervi. I se administrează calmante. Degeaba.

„Băăăsesculeeee!"

După aproximativ o oră, Vadim revine pe balconul casei, cu o portavoce în mână. „Băăăsesculeeee, retrage-ţi gorilele!", se propagă răcnetul pe cocheta străduţă. Vadim vede la televizor un subtitlu ce conţinea „infamia" „Circ". Cere să intre în direct. Se rezolvă, în două minute. Un microfon este legat de un cablu şi aruncat pe balcon. Aşa se face că, de la înălţimea de cinci metri, cu vreo 30 de ziarişti şi câţiva admiratori sub el, Vadim vorbeşte cu toţi. „Eu vă ajut!", răcneşte el, „au scos ziariştii din sediu ca pe nişte boschetari!". „Nu vă aud în redacţie", strigă reporterul. „Ajutaţi-mă, mă!", îşi imploră Vadim locotenenţii. „Rotiţi telefonul!", urlă din nou reporterul. Vadim îl roteşte. E în direct. 

După câteva secunde i se pare că e bruiat. „Nu mă mai auziţi? Gata, ne bruiază deja?" Vadim lasă privirea în jos concentrat şi strigă: „Mă auziţi acum?". O băbuţă din faţa casei crede că „Tribunul" i se adresează direct şi se luminează la faţă: „Da, da, vă auzim!". „Sunt poliţişti în spatele meu, au intrat în birou!", mai apucă să strige Vadim şi întrerupe legătura respectuos. Intră în birou sictirit, lăsându-şi susţinătorii cu ochii în sus, privind în gol spre locul de unde tocmai dispăruse.

Psihiatru: „Vadim este deja un caz clinic!"

image

Momentul în care europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor i-a aruncat apa în faţă executorului judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc (stânga jos)

Reprezentaţia de ieri a lui Corneliu Vadim Tudor este caracterizată de către psihiatrul Florin Tudose prin cuvinte de tipul „grotesc", „mahalagism" sau „caz clinic". „Vadim n-are nicio legătură cu pamfletul, ăsta e comportamentul unui mahalagiu obişnuit cu limbaj de Ferentari. Pe lângă asta, mi-a mai atras atenţia relaţia lui Vadim cu femeile: un misogin profund, la graniţa cu monstruozitatea. Este deja un caz clinic. Mi-e teamă că domnul Vadim va rămâne mai degrabă în cărţile de psihiatrie, decât în cele de istorie", încheie Tudose.

"Mi-e teamă că domnul Vadim va rămâne mai degrabă în cărţile de psihiatrie, decât în cele de istorie."
Florin Tudose psihiatru

image


Expresiile unui europarlamentar

Întregul spectacol dat ieri de către Vadim a fost însoţit de expresii adresate unei femei, Daniela Şomăldoc, executor judecătoresc.

-„Pitica dracului"
-„Pitică nenorocită"
-„Fă, proasto!"
-„Escroaco"
-„Îţi mut dinţii la ceafă"
-„Căţea turbată"
-„Vită încălţată"
-„Te arunc în canal, hoaţo!"
-„Femeia asta cu nume de şobolan de câmp"
-„Handicapata"
-„Marş în mă-ta de curvă!"
-„Analfabeto!"

Show la sediul PRM. Vadim Tudor, către executorul judecătoresc: "Taci dracu din gură" VIDEO Noi imagini de la sediul PRM

Paula Şomăldoc: „Îi fac plângere penală"



Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor s-ar putea alege cu dosar penal. Executorul judecătoresc Paula Şomăldoc (foto) va depune plângere penală pentru insultă împotriva lui Vadim Tudor. Potrivit executorului, acţiunea de evacuare este legală. "Există o sentinţă civilă definitivă dată de Judecătoria Sectorului 1. Decizia nu trebuie să fie şi irevocabilă pentru că recursul este o cale de atac extraordinară, care nu poate afecta caracterul executoriu al hotărârii", a declarat pentru "Adevărul" Paula Şomăldoc.

Acelaşi lucru este susţinut şi de Marius Crafcenco, preşedintele Uniunii Naţionale a Executorilor Judecătoreşti din România (UNEJ). "PRM a solicitat în instanţă suspendarea executării, ca şi capăt de cerere, dar până când instanţa se pronunţă executarea poate continua", a declarat Crafcenco.

Vila a aparţinut unei familii boiereşti

image
image

Arhitectul Nicolae Caranfil, fostul proprietar al vilei din str. Emile Zola nr. 2, a făcut parte din Guvernul Gheorghe Tătărăscu (1936-1937). În 1945, Caranfil  a reuşit să fugă în SUA, iar averea familiei, formată din mai multe moşii şi clădiri, a fost confiscată de regimul comunist, fără titlu legal. Până în 1989, casa din str. Emile Zola a adăpostit ambasada  Republicii Democrate Germane, ulterior fiind preluată de RAAPPS.

Moştenitorul familiei Caranfil, Andrew George Caranfil, a revendicat imobilul încă din 1992. RAAPPS a refuzat restituirea, iar litigiul s-a mutat în instanţă. După ce Tribunalul Bucureşti a respins cererea de retrocedare pe motiv că imobilul face parte din domeniul public, Curtea de Apel i-a dat câştig de cauză lui Caranfil.

În 2000, RAAPPS a dat imobilul în folosinţă unui controversat om de afaceri, membru al PRM, Nicolae Şerbu. După ce afaceristul a pierdut dreptul de închiriere al spaţiului, vila a fost dată de RAAPPS partidului România Mare, în martie 2007. În acest sens, Vadim invocă o înţelegere verbală cu fostul premier Tăriceanu.

PRM nu este la prima evacuare silită

În 2006, PRM a fost obligat să părăsească sediul din str. Georges Clemenceau,nr. 8-10, după ce proprietarul de drept a revendicat şi a obţinut în instanţă clădirea. Liderul PRM a făcut, şi atunci, scandal, acuzând interese ale mafiei imobiliare.

În 2007, RAAPPS a pus la dispoziţia PRM imobilul din str. Emile Zola nr. 2. În martie 2010, Regia Protocolului de Stat a notificat Partidul România Mare că sediul formaţiunii urmează să fie retrocedat.

La 26 noiembrie 2010, executorul judecătoresc Lucian Ezer a încercat, fără succes, să pună în aplicare decizia Judecătoriei Sector 1, de evacuare silită a PRM.

„Tribunul" riscă  închisoarea

Pentru că i-a agresat pe poliţişti şi le-a aruncat caschetele pe jos, Corneliu Vadim Tudor poate fi acuzat de ultraj şi ofensă adusă unor însemne, fapte pedepsite cu până la 3 ani de închisoare. De asemenea, împotrivirea la executarea unei hotărâri judecătoreşti, prin ameninţare faţă de organul de executare se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Scandalurile lui Vadim

Corneliu Vadim Tudor a fost, în ultimii ani, în mijlocul mai multor scandaluri.  În decembrie 2006, aleşii PRM, în frunte cu liderul lor, au fluierat şi vociferat în timpul discursului lui Traian Băsescu de condamnare a comunismului, iar partizanii "tribunului" i-au ameninţat pe susţinătorii preşedintelui că îi aruncă din balconul Parlamentului. Vadim a fost în conflict şi cu finanţatorul Stelei, Gigi Becali, despre care spunea că este "maimuţă curentată" şi "păduche handicapat". Injuriile pe care i le-a adresat acestuia nu l-au împiedicat ulterior să facă echipă cu Gigi Becali în alegerile pentru Parlamentul European din 2009. La scurt timp după ce a fost ales eurodeputat, el s-a despărţit de Gigi Becali.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite