Vadim: „Dau cu ei de pământ, nu vom pleca din sediu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul România Mare este somat din nou să părăsească sediul central de pe strada Emile Zolla din Capitală. Mâine la ora 8.00, un executor judecătoresc va încerca să pună în aplicare evacuarea clădirii.

MAI CITIŢI ŞI:
Corneliu Vadim Tudor, din nou în pragul evacuării

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor spune că nu va pleca. El crede că evacuarea este de fapt o acţiune a preşedintelui Băsescu pentru a scoate partidul din activitate. „Băsescu l-a sunat aseară (duminică seara, n.r.), la 19.30 pe Videanu să-l întrebe dacă a evacuat PRM-ul. Dau cu ei de pământ, nu vom pleca din sediu!", a declarat omul politic.

"Noi nu vom pleca. Sunt la Bran acum dar mâine dimineaţă vin în Bucureşti şi dau cu ei de pământ. Nu ne vor evacua pentru că nu au acte. Este vorba de o mafie a caselor. Au început să împroprietărească şi morţii. Pretinsul moştenitor al imobilului, unde ne desfăşurăm activitatea, a murit”, a declarat pentru „Adevărul” Corneliu Vadim Tudor.

Tot în sediul PRM, se află şi biroul europarlamentarului Vadim Tudor, Editura „Speranţa” şi Editura „România Mare” iar, potrivit purtătorului de cuvânt al partidului, Marius Marinescu, „nu există niciun fel de titlu executoriu pentru aceste proprietăţi”. Marinescu a mai spus că „PRM s-a mai confruntat cu o situaţie asemănătoare în noiembrie 2010 dar atunci executorul judecătoresc Lucian Ezer a putut doar să constate că evacuarea este imposibilă”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite