Vadim Tudor,urmărit penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor este urmărit penal, în urma scandalului de săptămâna trecută când a aruncat cu apă în executorul judecătoresc. El este acuzat de ultraj şi de nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.

Avocatul Sârbu despre cazul Vadim: "Totul e un fâs. Nu riscă nimic!“

VIDEO Spectacol cu Vadim: vezi aici alte scandaluri în care a fost implicat Tribunul

Avocatul Mariana Ştefan l-a însoţit, astăzi, la audieri, pe vicepreşedintele PRM Marius Marinescu, citat în calitate de martor.

Marinescu a precizat că în declaraţia dată procurorilor a spus că Vadim Tudor ar fi fost provocat. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, este aşteptat la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), mâine, la ora 10.00.

Poliţiştii prezenţi la evacuarea sediului au scris, în cele 14 rapoarte întocmite, că "numitul Corneliu Vadim Tudor" a ameninţat executorul judecătoresc şi pe unii dintre poliţişti, se arată într-un comunicat al PICCJ.

Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a anunţat, săptămâna trecută, că Parchetul s-a sesizat din oficiu pentru nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti şi ultraj în scandalul de marţi privind evacuarea sediul PRM.

„Va începe o urmărire penală şi criminalistică şi vă asigur că dosarul va fi soluţionat cu celeritate“, declara Laura Codruţa Kovesi.

Evacuarea sediului PRM a început marţi dimineaţă, în prezenţa executorului judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc, şi s-a încheiat în noaptea de marţi spre miercuri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite