Controversele din spatele celor doi „însurăței“. Vezi scandalurile în care au fost implicați Pandele și Gabriela Firea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentin Pandele  a fost acuzat de procurorii anticorupție în urmă cu trei ani că ar fi permis ridicarea ilegală a unui complex rezidențial, a fost martor în dosarul Mitrea, pe când Gabriela Firea s-a confruntat cu atacurile fostelor rude și a fost acuzată că s-a grăbit să-și refacă viața la aproape un an de la decesul soțului.

CITEȘTE ȘI: FOTOGALERIE Nuntă la Palatul Stirbey: Cum se pregătesc Gabriela Vrânceanu-Firea și Florentin Pandele pentru nunta de mâine

VIDEO Îndrăgostiții Pandele-Gabriela Firea au avut parte de mai multe incidente televizate. Vezi cum au reacționat

FOTOGALERIE Nunţi celebre la Palatul Stirbey: Vezi cine au fost gazdele unor evenimente ca în poveşti

Procurorii anticoruptie i-au trimis în judecată, în decembrie 2008, pe primarul din Voluntari, Florentin Pandele și alte cinci persoane în legătură cu unele acte false date pentru un complex rezidențial.

Anchetatorii îl acuzau de fals intelectual în formă continuată după ce vicepreședintele Clubului Steaua, Teia Sponte, ar fi primit o autorizație de construire ilegală pentru un imobil de 8 etaje, autorizație revocată ulterior.

Astfel, proprietarii complexului ar fi reusșt să încaseze aproape 5 milioane de euro pentru 60 de antecontracte de vânzare-cumpărare. Imediat după izbucnirea scandalului, primarul orașului Voluntari nu a vrut să comenteze acuzațiile care îi erau aduse de către DNA.

Martor în dosarul lui Mitrea

Tot la sfârșitul lui 2008, Pandele a fost chemat ca martor, de către procurorii DNA, în dosarul lui Miron Mitrea întocmit pentru luare de mită, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.

„Am fost chemat la DNA în legătură cu o sesizare ce privește o autorizație de construcție eliberată de Primăria Voluntari“, declara Pandele. Întrebat dacă este vorba despre autorizația de construcție eliberată pentru casa mamei lui Miron Mitrea, Pandele a negat acest lucru.

Vedeta A3 s-a îndrăgostit la scurt timp de la decesul fostului soț

În ianuarie 2010, soțul vedetei de la Antena 3, fostul atlet, Răsvan Firea, a decedat în urma unui accident vascular. Cei doi aveau aproape 17 ani de căsnicie și un băiat de 15 ani.

Purtând ochelari negri de soare şi pălărie, Gabriela, încremenită de durere, a fost ajutată de prietene să se deplaseze, au scris atunci tabloidele.

Cu două săptămâni înainte de moartea soţului, decedase şi soacra acesteia, Elena Firea, la vârsta de 82 de ani.

Gabriela Vrânceanu Firea şi-a îngropat soţul în mare secret la Cimitirul Sf. Vineri. Deşi se anunţase că înmormântarea va avea loc în jurul prânzului, totul s-a petrecut cu mare rapiditate şi fără prea multă lume, dimineaţa devreme.

La scurt timp, fosta soţie a acestuia, Carmen, a acuzat-o pe prezentatoarea TV că a aflat de la prieteni despre tragedie și nu a permis familiei ei să participe la funeralii.

Totul ar fi pornit de la faptul că fiul vitreg al Gabrielei Firea nu a fost anunțat de decesul tatălui și a ajuns prea târziu la funeralii. Știrista a ținut o vreme în secret relația cu primarul din Voluntari.

Deranjată de speculațiile care se făceau despre o viitoare căsătorie cu Florentin Pandele, ea a vorbit despre faptul că formează un cuplu la mai puțin de nouă luni de la moartea soțului ei.






București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite