Concertul Ozzy Osbourne, programat la Zone Arena, nu va fi anulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul pe care Ozzy Osbourne ar fi trebuit să îl susţină în spaţiul amenajat pe Bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală, la 2 octombrie, nu va fi anulat, potrivit lui Dorian Ciubuc, organizatorul evenimentului. Acesta nu a precizat unde şi când va fi mutat show-ul lui Osbourne.

Citiţi şi

Circul Safari, interzis la Zone Arena

Zone Arena se mută pe litoral

Concerte ilegale la Zone Arena

Zone Arena închisă din cauza gălăgiei

Dorian Ciubuc, care este şi directorul general al Zone Arena nu a comentat decizia primarului Sectorului 2, Neculai Onţanu, care a somat, miercuri, SC Arena Invest SRL să desfiinţeze toate construcţiile din perimetrul de pe strada Barbu Văcărescu nr.164D, pe motiv că nu au autorizaţie de construcţie şi alte avize necesare, scrie Mediafax.

Societatea lui Dorian Ciubuc, Fun Time Production, a anunţat, la 15 aprilie, că legendarul cântăreţ Ozzy Osbourne, fostul solist al trupei Black Sabbath, va concerta pe 2 octombrie la Bucureşti, la Zone Arena. Biletele pentru concertul lui Ozzy Osbourne s-au pus în vânzare pe 23 aprilie.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album al lui Ozzy Osbourne, "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Locuitorii din Floreasca, deranjaţi de muzică

Primăria a primit mai multe reclamaţii de la locuitorii din zonă care au reclamat atât poluarea fonică, în special după orele 22.00, cât şi aglomerarea străzii Barbu Văcărescu cu autovehicule sau cu pietoni.

"Locuitorii din cartierul Floreasca au mai sesizat că, deşi spaţiile verzi din zonă au fost înfrumuseţate, acum sunt distruse, iar holurile de bloc au fost transformate în toalete publice", preciza autoritatea locală de sector.

În ultima perioadă, la Zone Arena au avut loc mai multe evenimente artistice, printre care Ciuc Summer Fest (16 - 18 iulie), unde capete de afiş au fost Faithless, Pink Martini şi Gary Moore, dar şi concerte susţinute de Massive Attack, trupa Aerosmith, dar şi Bob Dylan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite