Zone Arena se mută pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunele au fost demontate după ce organizatorul concertelor a fost somat de Primăria Sectorului 2. În prezent, locul unde va fi găzduit spectacolul legendarului cântăreţ Ozzy Osbourne, dar şi a altor evenimente muzicale de amploare în Bucureşti, este incert.

Tribunele şi scena din cadrul complexului Zone Arena, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164D din sectorul 2, vor dispărea în câteva zile. Mai mult, printr-o adresă oficială din partea societăţii, Primăria Sectorului 2 a primit asigurări că aici nu vor mai avea loc spectacole.

În această dimineaţă, la Zone Arena, instalaţiile de pe scenă fuseseră demontate, podeaua era decopertată şi tribunele stivuite. “Reprezentanţii SC Arena Invest SRL s-au angajat să nu mai organizeze niciun fel de concerte sau producţii muzicale”, au anunţat ieri oficialii primăriei.

Decizia edilului sectorului 2, Neculai Onţanu, de a desfiinţa cel mai mare spaţiu destinat concertelor din Capitală, Zone Arena, a venit în urma numeroaselor sesizări din partea vecinilor. Oamenii se plângeau de zgomotul şi de locurile de parcare ocupate de spectatori.

Circ în loc de concerte

Locuitorii cartierului Floreasca au reclamat poluarea fonică ce îi deranja mai ales după ora 22.00. De asemenea, oamenii s-au plâns şi de distrugerea spaţiului verde, precum şi de aglomeraţia produsă în traficul din zonă.

Ultima notificare, de data asta sub sancţiune penală a Primăriei Sectorului 2 către SC Arena Invest SRL, a fost trimisă la 21 iulie, când s-a cerut din nou desfiinţarea scenei pentru care nu ar fi fost obţinută o autorizaţie de construcţie.

Patronul societăţii, Dorian Ciubuc se arată însă foarte supus deciziei autorităţii locale deoarece, potrivit propiilor declaraţii, nici nu are prea multe de demolat. “Nu există nimic acolo care să trebuiască demolat. Sunt doar nişte tribune pe care le-am demontat pentru că ne mutăm pe litoral, unde avem alte concerte”, a declarat astăzi, pentru “Adevărul de Seară”, Ciubuc.

Cât despre organizarea concertului Ozzy Osbourne, anunţat pentru luna octombrie la Zone Arena, Dorian Ciubuc a precizat că nu sunt schimbări. “Spectacolul va avea loc cu siguranţă”, a precizat acesta.

Locul eliberat de scena şi tribunele de la Zone Arena este deja ocupat uşor-uşor de menajeriile, cortul şi caravanele unui circ din Italia. “Cred că vom scăpa de zgomot şi o să avem probleme cu mirosul de la resturile de animale”, spun locuitorii din zonă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite