„Clanurile Capitalei“: Localurile unde petrec interlopii din Bucureşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Hanul Drumeţului“ şi „Million Dollars“ sunt cele mai cunoscute restaurante unde mafioţii bucureşteni „aruncă cu bani“. Dacă primul este preferat de membrii clanurilor interlope pentru a mânca bine, în cel de-al doilea gangsterii locali merg să danseze, să asculte manele live şi să facă dedicaţii „de milioane“ tovarăşilor şi „prinţeselor“.

Localul „Hanul Drumeţului“ este situat în Drumul Taberei, în apropiere de stadionul Steaua. Încă de la intrarea în restaurant, îţi poţi da seama că nu te afli în cel mai sigur local din Bucureşti – patru, cinci bodyguarzi stau la uşă, asigurându-se că nu ies scandaluri.

Mergi în salon şi constaţi că majoritatea meselor sunt ocupate de clienţi cu feţe de interlopi. Smardoi cu ceafa lată şi cu lanţ gros de aur la gât, domnişoare îmbrăcate provocator, cu fuste de câţiva centrimetri lungime şi interlopi din găştile de cartier din zonă, care alcătuiesc clientela obişnuită a localului te analizează din cap până în picioare din momentul în care ai deschis uşa. Se întorc repede înapoi la discuţiile lor, dacă văd că nu prezinţi niciun pericol sau interes pentru ei.

Preţurile sun acceptabile pentru un restaurant de interlopi
În serile din timpul săptămânii, nu vine foarte multă lume, dar în weekend, restaurantul este full. Atmosfera este oarecum plăcută  dacă vii până la ora 12 noaptea, chiar dacă nu faci parte dintr-o gaşcă de cartier sau dintr-un clan interlop local. Deşi stai cu frica-n sân să nu-i superi pe mahării de la mesele vecine, ai parte de muzică live bună, de chelneri destul de respectuoşi şi de mâncare gustoasă.

Preţurile sunt relativ mici, având în vedere că aici vin şi unii dintre cei mai cunoscuţi mafioţi din Capitală. Spre exemplu, o ciorbă de burtă costă 7 lei, o friptură de porc cu cartofi prăjiţi în jur de 15 lei, iar o sticlă de vin, 26 de lei. 

Localul se transformă în ring de manele după 12 jumătate noaptea
Formaţia „casei“ cântă bine melodii din toate genurile, de la evergreen-uri, la blues-uri şi la muzică uşoară românească. Asta până la 30 de minute trecute de miezul nopţii când începe „festivalul de manele“.

De la această oră, localul liniştit până în acel moment se transformă – clienţii se ridică de la mese şi încep să-şi demonstreze talentul de dansatori.  Şi dedicaţiile de genul pentru „fraţii mei“, pentru „toţi duşmanii“ sau pentru „toate prinţelese din sală“ încep să curgă gârlă.

„Fiţa Bucureştiului, la Hanul Drumeţului“
În serile mai speciale, sunt invitaţi chiar şi cântăreţi de manele consacraţi, de la Adrian Minune la Florin Salam şi Nicolae Guţă. Pentru ascultătorii acestui gen de muzică, nimeni altul decât Sorinel Copilul de Aur va concerta pe 1 martie aici.



Adrian Minune a dedicat chiar şi o melodie localului, care are următoarele versuri: „Fiţa Bucureştiului, la „Hanul Drumeţului“, noi ne distrăm number one (n.r. numărul unu), Cu formaţia lu’ Adrian“.

Clienţii vechi susţin că aici, cu ceva ani în urmă, petreceau membrii galeriei roş-albaştrilor până dimineaţa şi „spărgeau“ banii la jocurile mecanice, în special la păcănelele instalate în salon.

Aparatele au fost scoase şi localul a fost redecorat şi transformat într-un restaurant rustic cu specific românesc – cu mese şi bănci din lemn, cu formaţie care cântă live în fiecare seară, cu blănuri de urs şi cu capete de porci mistreţi pe pereţi.

Odată cu schimbarea de „look“ a cârciumii, au început să vină alţi clienţi, printre care membrii clanurilor interlope din Capitală.

Un alt local unde se adună şmecheraşii din Bucureşti este Million Dollars din zona Piaţa Muncii. Deşi este tot un restaurant, băieţii vin aici mai mult să danseze şi să arunce cu bani pe dedicaţii decât să mănânce.

VIDEO -  La Million Dollars: „Eu şi Mausini la MILION - SALAM IN FORTZA“

VIDEO - Guţă cântă la „Milion“

În nordul Bucureştiului fac legea hoţii de maşini, în sud „protectorii“

„Luptătorii”, şefi în sectorul 6

După căderea Cămătarilor, sectorul 5 este condus de Ştoacă şi Pian (VIDEO)

Sectorul 4, zona „protectorilor” şi a traficanţilor de droguri (VIDEO)

Lupta pentru putere în sectorul 3 se dă între Chira şi Sile Pietroi

Sectorul 2, controlat de familiile de ţigani

Clanurile Capitalei Sectorul 1, controlat de hoţi de maşini de lux şi proxeneţi

Citeşte în „Adevărul“ de mâine-dimineaţă un reportaj din Million Dollars, un alt local din Bucureşti unde se distrează interlopii!

Nu uita să votezi care este cel mai puternic interlop din Capitală pe sondajul postat în partea dreaptă!!!!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite