EXCLUSIV Ce spun colegii despre poliţistul de la secţia 25, care s-a sinucis în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Neluţu Buicu, poliţistul de la secţia 25 care s-a sinucis în această dimineaţă după ce şi-a rănit iubita cu un pistol, nu dădea semne că ar avea probleme.

Surse din rândul poliţiştilor de la secţia 25 din Capitală au declarat pentru "Adevărul" că Gabriel nu s-a plâns vreodată de probleme financiare sau emoţionale. "Îşi făcea treaba foarte bine, la serviciu nu a avut niciodată probleme. Părea stabil din punct de vedere psihic, acum câteva luni chiar dăduse examenul psihologic pentru obţinerea permisului pentru port-armă la începutul acestui an şi ieşise cfoarte bine. Nu ştiu ce s-a întâmplat", a spus unul dintre colegi, sub protecţia anonimatului.

EXCLUSIV Soţia poliţistului care s-a spânzurat din cauza ratelor: "Şi-a pus ştreangul la gât pentru că îi era teamă că va fi concediat"

Poliţistul de frontieră care s-a spânzurat din cauza ratelor la bancă avea salariu de 1700 de lei şi rate de 2100

Săptămână neagră pentru jandarmi - „Mă întreb dacă nu ar fi mai bine să-mi trag un glonţ în cap"

"Când am ajuns astăzi la serviciu am fost toţi şocaţi. Toţi mai avem probleme, mai avem derapaje, dar nu ne-am fi închipuit vreodată că Gabi ar putea face aşa ceva", a mai spus fostul său coleg. Gabriel Neluţu Buicu, în vârstă de 32 de ani, s-a sinucis, de dimineaţă, după ce şi-a împuşcat iubita. Femeia a fost internată la Spitalul Universitar.

Pe reţeaua de socializare Facebook, unde Gabriel îşi făcuse de curând profil, a postat o fotografie în care este înfăţişat alături de iubita sa, iar la comentariu a scris: "Eu şi viaţa...mea!"

Uniforme pătate cu sânge. Vedeţi alte cazuri de poliţişti, jandarmi sau militari care şi-au folosit armele împotriva lor

Tânărul era originar din Piteşti şi locuia cu chirie într-un apartament din Drumul Taberei. Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, tânărul locuia cu chirie cu alți doi colegi într-un apartament de două camere și lucra la Ordine Publică, la Secția 25, din 2006.

Mai multe detalii despre acest caz, AICI.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite