VIDEO Cântăreața Angela Ciochină vrea să cânte și să danseze iar, deși riscă să ajungă în scaunul cu rotile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta solistă spune că se simte bine după un an petrecut prin spitale. Și-ar dori să poată dansa din nou, dar mai are nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE NECAZURILE PRIN CARE A TRECUT ARTISTA:

VIDEO Gheorghe Sava, unchiul Angelei Ciochină: „Am găsit-o cu viermi pe spate“

Artista Angela Ciochină este internată în stare gravă la Spitalul judeţean

Drama solistei Angela Ciochină: de trei luni este internată în spital din cauza depresiei

În prezent, Angela Ciochină  este internată la o clinică de lângă București. A slăbit mult după ce anul trecut a fost descoperită în localitatea nemțeană Urecheni, într-o mizerie de nedescris. Cântăreața a declarat la emisiunea Happy Hour de la Pro Tv că a trecut prin necazuri, dar pe care le-a depășit . Nu vrea să plângă deși se abține cu greu, iar lacrimile o podidesc atunci când povestește cât de greu i-a fost.

Cântăreața vrea un scaun cu rotile cu note muzicale

„Dacă o să am scaunul cu rotile acasă, sper să pot ajunge în cămăruța mea, la pianină. Nu trebuie să ne fie frică sau rușine de un scaun cu rotile. Îl facem ca pe un decor cu note muzicale“, a mai spus ea.

"Mă simt mult mai bine. După mult timp, mă simt bine. Mulțumesc tuturor pentru încurajări. Oamenii trec prin foarte multe în viață, dar trebuie să fim puternici. Nu cred că e bine să luăm viața așa cum ni se dă, e bine să luptăm. Tot ce-mi doresc e să pot urca din nou pe scenă“, a mărturisit Angela Ciochină la ProTv. Prietenii său au marii dubii despre ce i s-a întâmplat artistei care nu-și mai amintește prin ce a trecut și despre faptul că i-au dispărut niște bani.

O poveste tristă

Angela Ciochină a fost descoperită, în toamna anului trecut, în comă și plină de răni în casa ei din localitatea nemțeană Urecheni, într-o mizerie de nedescris.Tmp de doi ani nu se ridicase din pat. Timp de mai multe luni, ea a stat în mai multe unități medicale, inclusiv la Spitalul de Arși din Capitală și acum încearcă să își revină și chiar să cânte din nou pe o scenă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite