Campanie: Colegii de liceu strâng bani pentru Oana Gîdea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afişele de campanie cu accidentul fetei de 16 ani lovită pe trecerea de pietoni au fost puse prin şcoală la două zile după accident. Chiar dacă părinţii Oanei nu au cerut ajutor, colegii de liceu ai fetei fac tot posibilul pentru a fi alături de ea.

MAI CITEŞTE ŞI:

ELEVA LOVITĂ PE TRECEREA DE PIETONI SE LUPTĂ PENTRU VIAŢĂ

Oana Gîdea, tânăra în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a IX la Liceul „Sfântul Sava“ din Capitală încă se află în stare critică la Spitalul Floreasca. Adolescenta a fost accidentată pe o trecere de pietoni din cartierul Aviaţiei la 5 martie în timp ce se întorcea de la şcoală.

Atât colegii din clasa Oanei, IX F, cât şi ceilalţi colegi din liceu sunt alături de ea şi la doar două zile de la accident au decis să organizeze o campanie de strângere de bani.

„Nu părinţii Oanei au solicitat ajutor. Noi am decis, la nivel de şcoală, să strângem de la toate clasele câte 5 lei de persoană, sau în funcţie de cât are fiecare să dea“, a spus Viviana, o colegă de clasă de-a Oanei Gîdea.

Afişele de campanie pentru fata de 16 ani, lovită pe trecerea de pietoni, au fost puse prin şcoală la două zile după accident şi chiar dacă părinţii Oanei nu au cerut ajutor, colegii fetei fac tot posibilul pentru a fi alături de ea.

MAI CITEŞTE ŞI:

O VIAŢĂ LOVITĂ ÎN PLIN DE UN VITEZOMAN RECIDIVIST

Banii se strâng în clasa Oanei

Chiar dacă nu există un cont bancar, cei care vor să o ajute pe Oana Gîdea, pot dona bani la clasa în care învăţa fata, IX F, a Colegiului Naţional „Sfântul Sava. „Părinţii ei nu ştiu despre această campanie. Poate nu ar fi recunoscut că au nevoie de ajutor şi am decis să nu le spunem. Din cauza asta nu există un cont bancar“, a mai spus Viviana. Apoi, câţiva colegi vor merge personal la părinţii Oanei pentru a le da ce au reuşit să strângă.

Potrivit doctorului Bogdan Opriţa, tomografia făcută fetei în urmă cu două zile arăta că starea acesteia este mai bună. „Sedarea a fost oprită şi în momentul de faţă sunt oarecare speranţe că se va face bine“, a spus Opriţa.

De asemenea, şi tatăl Oanei este mai optimist, chiar dacă vestea i-a afectat pe tţi apropiaţii fetei. El a spus că acum câteva zile a văzut cum fiica sa a mişcat degetele, a tuşit şi avea lacrimi la ochi.

MAI CITEŞTE ŞI:

ADRIAN VOLOC SE AFLA LA VOLANUL MAŞINII CARE A SPULBERAT O ADOLESCENTĂ

Lovită de un vitezoman recidivist
Adrian Voloc în vârstă de 33 de ani, şoferul care a accidentat-o grav pe fată, nu este la prima abatere de la lege. Vitezomanul are la activ, potrivit poliţiştilor rutieri, numeroase abateri de la limita legală de viteză precum şi neacordări de prioritate pentru pietoni.

În urmă cu ceva timp, Adrian Voloc a avut permisul de conducere suspendat tocmai pentru neacordare de prioritate. În urma impactului, fata a fost proiectată pe altă maşină care venea din direcţia opusă. Ambii şoferi implicaţi au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, iar şoferului Adrian Voloc i s-a întocmit dosar de cercetare pentru neacordare de prioritate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite