Eleva lovită pe trecerea de pietoni luptă pentru viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Voloc a acceptat  cu greu să stea de vorbă  cu reporterii  de la „Adevărul“
Adrian Voloc a acceptat cu greu să stea de vorbă cu reporterii de la „Adevărul“

Adolescenta accidentată pe o trecere de pietoni din cartierul Aviaţiei din Bucureşti la sfârşitul săptămânii trecute, Oana Gîdea (16 ani), se zbate în continuare între viaţă şi moarte.

Fata s-a aflat în comă indusă timp de două zile, iar în această dimineaţă va fi supusă unui test cu computerul tomograf. „Deocamdată nu este nimic schimbat în starea ei, aşteptăm până mâine", a mărturisit tatăl Oanei, Ion Gîdea.

„Trebuie să treacă un timp. Operaţia a rezolvat îndepărtarea hematomului, însă suferinţa creierului a rămas", a declarat dr. Bogdan Opriţa, de la Spitalul Floreasca. Adrian Voloc, şoferul vinovat de tragedia Oanei, un cunoscut al poliţiştilor rutieri şi al instanţelor din Capitală, a rămas fără permisul de conducere.

În urmă cu câţiva ani, Voloc a mai avut permisul suspendat pentru neacordare de prioritate pietonilor. În cursul zilei de astăzi, dosarul lui Voloc va ajunge la Parchet. „Şoferul vinovat riscă închisoarea, dar asta depinde de numărul de zile de îngrijiri medicale", a declarat subcomisarul Daniel Piştea, de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite