Bucureşti: Streinu Cercel: „Pe fişa lui Toni Tecuceanu scrie că a fost gripă nouă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape o saptamana de la moartea lui Toni Tecuceanu, fratele acestuia spune că nu ştie dacă actorul s-a stins din cauza gripei noi sau nu. El susţine că pe certificatul constatator al decesului nu se pomeneşte nimic de virusul AH1N1şi tocmai de aceea se întreabă dacă nu cumva această dramă a fost folosită pentru a promova campania de vaccinare împotriva gripei porcine.

CITIŢI ŞI:

FOTOGALERIE Gripa porcină a răpus o familie

Testul pentru gripa porcină e o păcăleală

Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a venit la Happy Hour pentru a clarifica situaţia legată de moartea actorului Toni Tecuceanu.

„Ceva nu se leagă. Informaţiile pe care le-am primit se bat cap în cap. Profesorul Adrian Streinu-Cercel a afirmat raspicat: «Toni Tecuceanu a murit de gripa porcină ». După simptome, medicii erau convinşi că e vorba de gripă porcină. În cele peste două săptămâni cât a stat în spital, i s-au făcut doua teste, iar rezultatele au fost negative. Abia după ce i s-a luat a treia oară secreţie, rezultatul a fost pozitiv“, marturiseşte Paul Tecuceanu.

„Pe foaia de observaţie scrie clar ca a fost gripă nouă. La necropsie nu se poate vedea virusul AH1N1“ , a mai mărturisit doctorul.

„Nu a existat nimeni din Ministerul Sănătăţii care să facă propagandă din acest caz pentru a-i determina pe oameni să meargă la vaccinare. Oamenii au facut o conexiune psihologică: şi o vedeta poate să moară de la acest virus“, a continuat Cercel.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM POŢI SĂ AFLI ACASĂ LA TINE DACĂ AI GRIPĂ PORCINĂ

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite