SONDAJ / Votează cel mai periculos interlop al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima etapă a campaniei „Clanurile Capitalei“ s-a încheiat. După prezentarea detaliată a clanurilor interlope care controlează Bucureştiul şi localităţile limitrofe urmează a doua parte a campaniei, în care cititorii noştri pot nominaliza cel mai periculos interlop din Bucureşti.

Începând de astăzi şi până miercuri, 3 martie, cititorii noştri pot accesa pagina web bucuresti.adevarul.ro pentru a-l desemna pe cel mai temut interlop din Capitală. Ei pot alege unul dintre cele zece nume alese în urma documentării şi a comentariilor de pe siteul nostru.

Sandu Geamănu din clanul Gemenii.  Sunt specializaţi în furturi de maşini de lux. Chiar dacă au mai pierdut teren o dată cu arestarea a şapte dintre ei în 2009, printre care şi Ilie Alexandru (Sandu Geamănu) şi Vasile Nicolae (Nicos), Gemenii nu au fost anihilaţi. Ei au fost acuzaţi în ianuarie 2009 de tentativă de omor, dar după o lună au fost puşi în libertate. Zonele de influenţă ale acestui clan sunt Chitila, zona Bucureştii Noi şi Giuleşti, dar nu numai.

Sadoveanu din Clanul Belgienilor. Sunt renumiţi pentru activitatea lor infracţională care variază de la trafic de carne vie, proxenetism, şi răpiri până la furturi de maşini şi din locuinţe, tâlhării şi trafic de droguri.

Cristofor din Clanul Duduianu. Este una dintre primele grupări mafiote atestate după Revoluţie în Capitală.  Se ocupă de cămătărie, şantaj, prostituţie şi trafic de droguri. O parte dintre membrii clanului s-au întors în comuna Sinteşti din judeţul Ialomiţa, de unde sunt originari. Printre aceştia, şi Petrişor Duduianu, zis Cristofor, unul dintre capii grupării.

Mitu a lu’ Caran din Clanul Caran. Este o grupare din Pantelimon care se ocupă de traficul de droguri, cămătărie şi şantaj.

Aurel Chira din Clanul Chira. Gruparea este specializată în şantaje şi stoarceri de bani, dar se ocupă şi de proxenetism şi trafic de droguri. Familia este originară din Fundeni Frunzăreşti din judeţul Călăraşi. Aici s-au retras în prezent o parte dintre capii grupării, printre care şi Aurel Chira.

Sile Pietroi, pe numele său adevărat Vasile Fierbântu este originar din comuna ilfoveană Glina. În toamna anului 2007, când a încercat să se impună şi în Capitală, a întâlnit rezistenţa clanului Chira, cu care a avut un conflict în cartierul Titan.

Sile şi Nuţu Cămătaru. Până în anul 2004, nimic nu mişca în zonă fără acordul clanului Cămătarilor, cea mai „grea“ grupare interlopă din Capitală la acea vreme. Când liderii Nuţu şi Sile au fost arestaţi, celelalte brigăzi au acaparat majoritatea zonelor de influenţă.

Ion a lu’ Ştoacă din Clanul Ştoacă. Este la ora actuală una dintre cele mai puternice grupări interlope din sectorul 5, având o influenţă mare şi în sectorul 4, după arestarea Cămătarilor.
Activităţile preferate de clan sunt traficul de droguri şi proxenetismul, şantajul şi cămătăria. Interlopii conduc una dintre cele mai mari reţele de trafic de heroină din Capitală.

Pian (Nicolae Duduianu) este unul dintre liderii lumii interlope din cartierul Rahova şi din zona aferentă şoselei Alexandriei. Membrii brigăzii mafiotului se ocupă de cămătărie şi şantaj, dar şi de tâlhării. Pian este rudă cu membrii Clanului Duduienilor, care acţionează, în principal în sectorul 2, dar cele două grupări nu sunt prietene.

Eugen Preda din Clanul Luptătorilor. Gruparea a fost destructurată la sfârşitul anului trecut, atunci când au fost arestaţi cei mai importanţi membri. Atât Eugen cât şi fratele lui, Adrian, au fost reţinuţi pentru că au coordonat cel mai mare furt de armament comis vreodată în România - furtul de la Ciorogârla. Ei sunt specializaţi în taxe de protecţie şi trafic de droguri şi de arme.

În nordul Bucureştiului fac legea hoţii de maşini, în sud „protectorii“
„Luptătorii”, şefi în sectorul 6
După căderea Cămătarilor, sectorul 5 este condus de Ştoacă şi Pian (VIDEO)
Sectorul 4, zona „protectorilor” şi a traficanţilor de droguri (VIDEO)
Lupta pentru putere în sectorul 3 se dă între Chira şi Sile Pietroi
Sectorul 2, controlat de familiile de ţigani
Clanurile Capitalei Sectorul 1, controlat de hoţi de maşini de lux şi proxeneţi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite