Procurorii au trimis testamentul Mădălinei Manole la grafolog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus expertizarea grafologică a scrisorii descoperite de soţul artistei la câteva săptămâni după moartea acesteia.

CITEŞTE ŞI: Testamentul Mădălinei Manole: „Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata“

Bioterapeutul Tiberiu Molnar: „Mădălina Manole nu cred că putea fi salvată”

Potrivit unor surse judiciare, analiza testamentului Mădălinei Manole va fi finalizată în aproximativ două săptămâni.

Misterul din jurul scrisorii de adio a Mădălinei Manole, descoperită de soţul acesteia, Mircea Petru, după moartea artistei, va fi lămurit peste două săptămâni, când un expert grafolog va stabili autenticitatea documentului, sunt de părere procurorii care anchetează cazul.

Ei au dispus, vineri, expertizarea grafologică a scrisorii, care va fi comparată de expert cu diverse înscrisuri depuse la dosar atât de Mircea Petru, cât şi de părinţii artistei.

„Documentele care conţin mostre de scris ale Mădălinei Manole au fost depuse la dosar săptămâna trecută. Soţul Mădălinei Manole a mai fost audiat cu privire la circumstanţele în care a fost descoperit documentul. Este prea devreme să ştim cât de important va fi acesta în economia anchetei. Esenţială în acest moment este stabilirea autenticităţii acestuia”, a declarat, pentru „Adevărul de Seară”, procurorul Bogdan Staicu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sarcina grafologului va fi destul de dificilă, mai ales că documentul nu este datat şi va fi aproape imposibil de stabilit când a fost scris.

Se aşteaptă raportul medico-legal

Potrivit unor surse apropiate anchetei, reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legană „Mina Minovici” nu au trimis, încă, la Parchet raportul despre moartea Mădălinei Manole. În lipsa acestuia, anchetatorii nu au renunţat la niciuna dintre ipoteze vehiculate în cazul morţii artistei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite