Bucureşti: Andreea Esca va avea şuruburi de titan în genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta PRO TV, Andreea Esca, trece prin momente extrem de dificile, după ce sâmbătă s-a ales cu o fractură în zona genunchiului stâng. Prezentatoarea s-a operat ieri la o clinică privată din Austria.

Mai citiţi: Andreea Esca se operează în Austria

Miliardarul Ţânţăreanu a înlocuit petrecerile cu citostaticele

Cel puţin trei luni de zile. Atât va dura recuperarea prezentatoarei TV Andreea Esca, care a fost accidentată grav în weekend, pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, de un tânăr care se dădea cu placa.

Diagnosticul dat de specialiştii de la Spitalul Clinic Sfântul Ioan din Capitală, unde i s-a acordat primul ajutor, a fost de fractură de platou tibial. Potrivit medicilor, Esca a suferit leziuni extreme de grave în zona rotulei. În intervenţia chirurgicală, se folosesc plăci şi şuruburi din titan. Soţul vedetei de televiziune, Alexandre Eram, a însoţit-o la clinica privată din Viena iar cei doi copii au rămas în ţară alături de mama Andreei.

Surse din anturajul Andreei Esca au declarat pentru „Adevărul“ că vedeta TV riscă să rămână infirmă pe viaţă, dacă operaţia nu a reuşit. Familia Esca-Eram a decis să nu-l dea în judecată pe tânărul vinovat de producerea accidentului.


Rămâneţi pe bucureti.adevarul.ro pentru a afla amănunte despre starea vedetei de televiziune

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite