Bucureşti: Esca se operează în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată cu familia la schi, pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, prezentatoarea  PRO TV a fost accidentată, sâmbătă seară, de un tânăr care se dădea cu placa.

Snowboarder-ul nu a mai reuşit să o evite şi i-a fracturat piciorul în zona genunchiului. Vedeta a refuzat îngrijirile medicale ale medicilor braşoveni şi a cerut să fie dusă de urgenţă cu o ambulanţă la o unitate sanitară din Bucureşti. Prezentatoarea ştirilor de la PRO TV a ajuns la secţia de ortopedie a Spitalului Clinic Sfântul Ioan.

A venit cu o fractură în zona genunchiului stâng. Aici, i s-a acordat primul ajutor, i s-a pus atelă şi a fost internată pe secţie până ieri la prânz. A cerut să fie externată, în ultima clipă, pentru a primi îngrijiri medicale la o clinică particulară din Austria. Şi-a stabilit şi un zbor pentru această destinaţie“, au declarat, pentru „Click!“ surse din cadrul clinicii.

Informaţia că vedeta din Pache Protopopescu şi-a rezervat deja bilete de avion este confirmată şi de surse din anturajul prezentatoarei.

Pe toată perioada recuperării, Oana Andoni o va înlocui pe Esca la pupitrul ştirilor de la ora 19.00. Printre persoanele publice care s-au tratat în Austria se numără fosta şefă a Loteriei Române, Liliana Ghervasuc, preşedintele Traian Băsescu şi acţionarul de la Dinamo, Vasile Turcu.

Citiţi mai multe pe click.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite