Ţânţăreanu: „Am 90% şanse să scap de cancer!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Ţânţăreanu (65 de ani) a început lupta împotriva cancerului de colon. Din august 2009, de când a fost diagnosticat cu boala, viaţa miliardarului s-a schimbat. El nu mai organizează petreceri şi face vizite la Spitalul Municipal, unde stă câte cinci-şase ore pe perfuzii cu citostatice.

Citiţi şi

Andreea Esca va avea şuruburi de titan în genunchi

Afaceristul a suportat până acum 12 şedinţe de chimioterapie. „Merg la tratament de două ori pe lună. Nu e deloc plăcut. Stau câte cinci-şase ore pe perfuzii cu citostatice, apoi mi se montează o pompă specială, pe care o mai ţin încă 48 de ore până se scurge substanţa respectivă în organism. În prima săptămână te simţi foarte rău, ai stări de greaţă şi îţi vine să vomiţi", a povestit pentru „Adevărul“ omul de afaceri.

Control la Paris

„Am fost la Paris duminică pentru reevaluare şi mi-au spus că analizele la sânge sunt bune, tomografia la fel. Mâine voi fi supus unei a opta şedinţe de citostatice la Municipal. Mai am 4 şi pe 31 martie sper să termin cu cancerul ăsta“, a declarat afaceristul pentru „Adevărul“.

Medicii francezi, care i-au extirpat 30 centimetri din colon, l-au încurajat. „Mi-au spus că am 90% şanse să scap“. „Din cei 22 de noduli care există, unul a fost invadat de boală, aşa că voi avea sabia lui Damocles mereu deasupra capului“, a mai spus miliardarul.

Consultaţia a avut loc la trei luni de la operaţia realizată de medicii francezi. Programul zilnic al miliardarului se petrece în casă. „Mânânc şi mă uit la televizor toată ziua. Nu prea pot să ies din casă din cauza frigului“, povesteşte Ţânţăreanu. El a reuşit să se îngraşe cu 2 kilograme. „Astăzi am o întâlnire“, a spus afaceristul.

În vara lui 2009, Cristian Ţânţăreanu a început să se simtă rău. Soţia l-a programat la doctor, iar diagnosticul a fost unul dramatic: cancer la colon. Speriat, s-a operat de urgenţă al Paris, neavând încredere în spitalel din România.

Intervenţia chirurgicală a costat 20.000 de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite